ΣΙΝΕ

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Σκότωσε σκύλο αφού προσπάθησε να τον βιάσει!

Σκότωσε σκύλο αφού προσπάθησε να τον βιάσει!
"Ο Βερίκοκος ήταν ένα chow-chow που είχε όση αγάπη χρειάζεται ένα σκυλί και ίσως και περισσότερη…
Η οικογένεια του τον είχε όχι απλά σαν σκύλο αλλά σαν παιδί… Την περασμένη Παρασκευή ένας 25χρονος νεαρός που μένει σ’ ένα χωριό έξω από την Άμφισσα τον σκότωσε, αφού προηγουμένως προσπάθησε να τον βιάσει!
Ήταν ένα ευτυχισμένο και γλυκό σκυλάκι 2,5 χρόνων. Το περασμένο Σαββατοκύριακο η μαμά του Κ. και ο μπαμπάς του Ν., που μένουν έξω από την Άμφισσα, έπρεπε να πάνε στην Αθήνα να τακτοποιήσουν κάποιες δουλείες έτσι είπαν στον Θ. αν μπορεί να βάλει στον σκύλο τους φαγητό.
Ο Θ. είναι ένας νεαρός, με κάποιο διανοητικό πρόβλημα, που μένει με τον πατέρα του και τον αδελφό του στο σπίτι ακριβώς κάτω από τον Βερίκοκο.
Ο νεαρός έπαιζε διαρκώς με τον σκύλο και του έδινε λιχουδιές. Έδειχνε πως τον λάτρευε τον έπαιρνε και τον έβγαζε και καμία βόλτα στην πλατεία. Όμως την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011 ο γιός της οικογένειας γύρισε σπίτι και δεν βρήκε πουθενά τον Βερίκοκο. Πήρε το αμάξι και γύριζε επί δύο ώρες το χωριό μήπως τον βρει, αλλά μάταια. Ρώτησε τον Θ. αν ήξερε κάτι και εκείνος του τα μάσαγε, μία έλεγε ότι άφησε την πόρτα ανοιχτή, μία ότι δεν ξέρει τίποτα.
Αφού και την επόμενη μέρα το πρωί το σκυλί δεν είχε εμφανιστεί άρχισαν να ρωτούν πιεστικά τον Θ. τι συνέβη στον σκύλο. Έτσι εκείνος τους αποκάλυψε ότι το ζώο βρίσκεται νεκρό σ’ ένα βουνό κοντά στο χωριό και τους οδήγησε εκεί. Όταν όλοι κατευθύνθηκαν προς το βουνό βρήκαν το ζώο τους νεκρό αλλά το σώμα του ήταν ακόμα ζεστό. Αυτό σημαίνει ότι είχε θανατωθεί πρόσφατα.
Ο Θ. προσπαθούσε να εξηγήσει πως βρήκε το σκυλί εκεί στο βουνό, ένα σημείο αρκετά μακριά από το χωριό που κανένας άλλος δεν σκέφτηκε να ψάξει. Τελικά μετά από πίεση ο 25χρονός είπε μια ακόμα εκδοχή για το τι συνέβη. Τους είπε ότι πήρε τον Βερίκοκο να τον πάει βόλτα και τον πήγε εκεί πάνω στο βουνό… αλλά στο μυαλό του δεν είχε να τον πάει μία απλή βόλτα... αλλά να τον ΒΙΑΣΕΙ...
Τον έδεσε λοιπόν με το λουρί του και του χτυπούσε το κεφάλι με μία πέτρα για να κάτσει επειδή δεν ήθελε. Συγχρόνως τραβούσε το λουρί με αποτέλεσμα το σκυλί να πνίγεται από την ασφυξία. Όταν άρχισε να βγάζει αφρούς και αίματα από στόμα και μύτη το παράτησε εκεί και έφυγε, ενώ ήταν ακόμα ζωντανό».
Στο σώμα του σκύλου θα γίνει σήμερα νεκροψία και τοξικολογικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί τι του συνέβη. Η οικογένεια του Βερίκοκου θα στραφεί νομικά εναντίον του δράστη.
Zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια: