ΣΙΝΕ

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Μέτρα ενόψει της εξόδου των εκδρομέων

Σε επιφυλακή θα βρίσκεται η Τροχαία από σήμερα για την έξοδο των εκδρομέων του τριημέρου της 25ης Μαρτίου.
Λόγω της καλοκαιρίας που θα επικρατήσει το τριήμερο, η έξοδος των εκδρομέων αναμένεται να είναι μεγάλη. Σύμφωνα με εκτιμήσεις αξιωματικών της Τροχαίας από το μεσημέρι της Πέμπτης σταδιακά θα αρχίσουν να αναχωρούν οι πρώτοι εκδρομείς και η έξοδος αναμένεται να ολοκληρωθεί αργά το βράδυ, ενώ ελάχιστοι θα είναι εκείνοι που θα φύγουν για την επαρχία ανήμερα της εθνικής επετείου.
Δεν θα επιτραπεί ωστόσο η κίνηση φορτηγών με ωφέλιμο φορτίο άνω του 1,5 τόνου από τις 16.00 έως τις 21.00, στο ρεύμα εξόδου, σε τμήματα των εθνικών οδών Αθηνών - Κορίνθου - Πατρών, Αθηνών - Θεσσαλονίκης, Θεσσαλονίκης - Νέων Μουδανιών και Σχηματαρίου - Χαλκίδας.
Ακόμη το μέτρο της απαγόρευσης θα ισχύσει την Παρασκευή στο ρεύμα εισόδου από τις 15.00 έως τις 21.00 στους ίδιους δρόμους.
Η Τροχαία παρακαλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί ιδιαίτερα στα σημεία όπου εκτελούνται έργα, να είναι ξεκούραστοι προτού ξεκινήσουν και να μην καταναλώσουν αλκοόλ πριν από το ταξίδι τους. Επίσης, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων και να τηρούν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: