ΣΙΝΕ

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Γρεβενά: Με συλλαλητήρια στέλνουν «μήνυμα» στο υπ. Παιδείας

Ο δήμαρχος Γρεβενών, Δημοσθένης Κουπτσίδης απηύθυνε κάλεσμα...στους πολίτες να συμμετάσχουν στο αυριανό συλλαλητήριο κατά της συγχώνευσης σχολείων, που θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί από την Πλατεία Λαχαναγοράς, με προορισμό το Διοικητήριο.
Ο κ. Κουπτσίδης επισήμανε, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ότι η απόφαση του υπουργείου Παιδείας για κατάργηση και συγχώνευση σχολείων στα όρια του δήμου έρχεται σε αντίθεση με την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, της Δημοτικής Επιτροπής Αγώνα κατά των συγχωνεύσεων σχολείων και των φορέων και της τοπικής κοινωνίας.
«Στο αυριανό συλλαλητήριο το οποίο θα είναι ειρηνικό, θα επιδώσουμε ψήφισμα διαμαρτυρίας στους διευθυντές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Διοικητήριο όπου θα καταλήξει το συλλαλητήριο.
Με τον τρόπο αυτό θέλουμε να στείλουμε το δικό μας μήνυμα αγώνα προς το υπουργείο Παιδείας» τόνισε μεταξύ άλλων. Μήνυμα συμμετοχής στο συλλαλητήριο έστειλαν και οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, Δημήτριος Ζήσης και Παναγιώτα Ντάγκα
. Στο συλλαλητήριο θα συμμετέχουν, η ΕΛΜΕ Γρεβενών, ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Γρεβενών, το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Γρεβενών, οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων.
Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος θα μείνουν κλειστά για δύο ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: