ΣΙΝΕ

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Επανεξετάζει τη λειτουργία της Πειθαρχικής Επιτροπής η ΕΠΟ

Αναμένονται αλλαγές από τη νέα σεζόν!
Σε έμμεση παραδοχή πως ο τρόπος λειτουργίας της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ παρουσιάζει προβλήματα, προχώρησε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Σοφοκλής Πιλάβιος, ο οποίος τοποθετήθηκε σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει με την εκδίκαση της υπόθεσης των επεισοδίων του αγώνα κυπέλλου ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και τις «φωνές» των Θεσσαλονικιών περί μη τήρησης της ισονομίας.
Με τη δήλωση του, ο κ. Πιλάβιος καλύπτει την πειθαρχική επιτροπή για την απόφαση της να εκδικάσει την υπόθεση την προσεχή Πέμπτη, ωστόσο δηλώνει ανοιχτά πως τα όποια ζητήματα προκύπτουν από τη λειτουργία των οργάνων θα επανεξεταστούν ενόψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου της ΕΠΟ:
«Ο Πειθαρχικός Κώδικας είναι αυτός που ορίζει το πλαίσιο των ποινών και η Πειθαρχική Επιτροπή αυτή που αποφασίζει μέσα σε συγκεκριμένες προθεσμίες. Μέριμνα της ΕΠΟ είναι η διαρκής αυστηροποίηση του Κώδικα όπως επίσης η απαρέγκλιτη και αποτελεσματική εφαρμογή του.
Σε αυτή την κατεύθυνση, αν πρέπει να επανεξετάσουμε τις συνθήκες λειτουργίας της Πειθαρχικής Επιτροπής, βεβαίως και θα το πράξουμε».
Πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: