ΣΙΝΕ

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

«Πέταξαν» τέσσερις τόνους πετρέλαιο από δεξαμενή σε δημόσια υπηρεσία στην Κομοτηνή!!!

Η αβλεψία ή και η αδιαφορία των υπευθύνων μιας δημόσιας υπηρεσίας της Ροδόπης, στοίχισε την απώλεια ποσότητας- «μαμούθ» πετρελαίου θέρμανσης το οποίο «χάθηκε» από την δεξαμενή και, μέσω μιας… τρύπας που κανείς δεν είχε αντιληφθεί, βρέθηκε στην… θάλασσα!
Το πανάκριβο πλέον πετρέλαιο είχε αποθηκευτεί για τις ανάγκες θέρμανση του κτιρίου της υπηρεσίας, αλλά κανείς δεν μπήκε στον κόπο να κάνει τον απαραίτητο έλεγχο και την συντήρηση που γίνεται σε όλα τα κτίρια. Έτσι, κάποια στιγμή, οι εργαζόμενοι διαπίστωσαν απλώς ότι… κρύωναν! Όταν πήγαν να ελέγξουν το ντεπόζιτο, διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε ούτε σταγόνα! Επειδή ο ανεφοδιασμός είχε γίνει πρόσφατα, όλοι υπέθεσαν ότι κάποιοι είχαν «ρουφήξει» το πετρέλαιο. Ωστόσο, η υπόθεση κρίθηκε αβάσιμη, αφού θα απαιτούνταν βυτιοφόρα που θα δούλευαν για ώρες ώσπου να το αντλήσουν και θα είχαν γίνει σίγουρα αντιληπτά…
Έτσι, κάποιος αποφάσισε να ελέγξει την δεξαμενή και τότε διαπίστωσε ότι είχε τρυπήσει! Αργά αλλά σταθερά, το πετρέλαιο χυνόταν σε έναν… αγωγό ομβρίων και από εκεί θα κατέληξε στη θάλασσα! Αν, βέβαια, αυτό είχε συμβεί σε κάποια πολυκατοικία, ο διαχειριστής θα αντιμετώπιζε ποινικές ευθύνες για πλημμελή άσκηση των καθηκόντων του και μόλυνση του περιβάλλοντος!

Δεν υπάρχουν σχόλια: