ΣΙΝΕ

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Πυροβόλησαν τον ταχυδρόμο για να πάρουν τα χρήματα!!!

Οι δύο κουκουλοφόροι που είχαν στήσει ενέδρα σε έναν ταχυδρομικό διανομέα στην κεντρική πλατεία της Μακρακώμης, ήξεραν τι είχε στον..... σάκο του και ήταν αποφασισμένοι να το αποκτήσουν πάση θυσία! Η παρουσία δεκάδων περαστικών λίγο μετά τις 8 το πρωί, δεν τους εμπόδισε να εκτελέσουν το σχέδιό τους.
Ο ταχυδρόμος δέχθηκε την επίθεση την στιγμή που έβγαινε από το υποκατάστημα της Εθνικής τράπεζας, έχοντας στον σάκο του γύρω στα 70.000 ευρώ. Θα πήγαινε αρχικά στο υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ., στην άλλη άκρη της πλατείας και από εκεί θα ξεκινούσε το δρομολόγιό του για την διανομή συντάξεων.
Όμως, οι κακοποιοί είχαν διαφορετική γνώμη… Του έκλεισαν τον δρόμο και απειλώντας τον με πιστόλι του ζήτησαν να τους δώσει τον σάκο με τα χρήματα. Όταν εκείνος αντιστάθηκε, τον πυροβόλησαν εν ψυχρώ στο πόδι, άρπαξαν την τσάντα και μπήκαν σε ένα ΙΧ μάρκας Fiat με το οποίο διέφυγαν. Σε μικρή απόσταση το εγκατέλειψαν και, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, επιβιβάστηκαν σε ένα ασημί BMW το οποίο αναζητά η Αστυνομία. Ο τραυματισμένος ταχυδρομικός διανομέας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: