ΣΙΝΕ

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Χαμός σε γνωστό μαιευτήριο μετά τον θάνατο νεαρής κοπέλας!

Γυαλιά καρφιά έκαναν την είσοδο γνωστού μαιευτηρίου της Αθήνας οι συγγενείς νεαρής κοπέλας, η οποία κατέληξε στο μαιευτήριο. 
Τι ακριβώς συνέβη και γιατί πέθανε η κοπέλα;
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του γνωστού μαιευτηρίου, η γυναίκα είχε υποβληθεί σε θεραπεία εξωσωματικής γονιμοποίησης σε άλλο κέντρο, ωστόσο υπέστη αλλεργικό σοκ και για το λόγο αυτό μεταφέρθηκε στο μαιευτήριο, όπου όμως οι γιατροί δεν μπόρεσαν να την γλιτώσουν και η κοπέλα κατέληξε πέντε λεπτά μετά την είσοδό της.
Αμέσως μετά την γνωστοποίηση του θανάτου της νεαρής γυναίκας, αθίγγανοι συγγενείς και λοιποί γνωστοί της άρχισαν να καταφθάνουν στο μαιευτήριο με άγριες διαθέσεις. Μάλιστα, κάποια στιγμή τα πνεύματα οξύνθηκαν και ορισμένοι από τους συγκεντρωμένους εισέβαλαν στο λόμπι του μαιευτηρίου και προκάλεσαν σοβαρές φθορές σε πόρτες και τηλεοράσεις.
Στο σημείο κλήθηκε και κατέφθασε λίγο αργότερα μία διμοιρία των ΜΑΤ προκειμένου να περιορίσει τους αθίγγανους στον προαύλιο χώρο του μαιευτηρίου. Χρειάστηκε πάντως να περάσουν αρκετά λεπτά της χώρας για να τεθεί η κατάσταση υπό έλεγχο και να αποχωρήσουν οι αθίγγανοι από το χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: