ΣΙΝΕ

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Συγχαρητήρια του Βουλευτή του Ν. Γρεβενών κ. Θανάση Χαντάβα στους νέους Γενικούς Αστυνομικούς Δ/ντές Δυτ. Μακεδονίας και Ηπείρου.

Τα εγκάρδια συγχαρητήρια του εξέφρασε ο Βουλευτής του Νομού Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας με επιστολές, που απέστειλε στον μέχρι πρότινος Αστυνομικό Διευθυντή Γρεβενών κ. Βαϊο Χονδρό που προήχθηκε στο βαθμό του Ταξιάρχου και ανέλαβε τα καθήκοντα του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και στο συμπατριώτη του, κ. Δημήτριο Τσακνάκη ο οποίος ανέλαβε τα καθήκοντα του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή της Γενικής Διεύθυνσης της Περιφέρειας Ηπείρου.
Ο κ. Χαντάβας είχε επίσης τηλεφωνική επικοινωνία, με τον ευδοκίμως τερματίσαντα τη σταδιοδρομία του, κ. Γρηγόρη Πατσιαρίκα με το βαθμό του Υποστράτηγου, τον οποίο συνεχάρη και ευχαρίστησε για την προσφορά του στην Ελληνική Αστυνομία.
Ο κ. Βουλευτής στην επιστολή του μεταξύ άλλων αναφέρει: «….Η εξέλιξη αυτή αποτελεί για σας, δικαίωση μίας έντιμης και κοπιώδους πορείας, η οποία να είστε σίγουρος ότι αναγνωρίζεται και από την κοινωνία.
Σας απευθύνω τα εγκάρδια συγχαρητήρια μου και εύχομαι καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σας
Είμαι σίγουρος ότι θα ανταποκριθείτε και στα νέα σας καθήκοντα, με απόλυτη επιτυχία και θα διασφαλίσετε αποτελεσματικά την προστασία κάθε πολίτη….»

Δεν υπάρχουν σχόλια: