ΣΙΝΕ

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Ριφιφί μέρα - μεσημέρι στην Καρδίτσα!

Ριφιφί υπό το… φως του ήλιου θέλησε να κάνει ένας 26χρονος Έλληνας...σε ένα κατάστημα ψιλικών που λειτουργεί και ως πρακτορείο των ΕΛ.ΤΑ, στην Καρδιτσομάγουλα Καρδίτσας!
Όμως, δεν γνώριζε ότι ο χώρος του καταστήματος ήταν παγιδευμένος με σύστημα συναγερμού.
Ο νεαρός διαρρήκτης που είναι κάτοικος του χωριού, προσπάθησε να μπει… ουρανοκατέβατος στο μαγαζί! Αναρριχήθηκε στην οροφή και, αφού έβγαλε τα κεραμίδια, άνοιξε τρύπα από την οποία μπήκε στο εσωτερικό με σκοπό να κλέψει ό,τι υπήρχε.
Όμως, ο συναγερμός που ήταν συνδεδεμένος με το σπίτι του ιδιοκτήτη του καταστήματος ενεργοποιήθηκε και εκείνος ειδοποίησε την Αστυνομία. Έτσι, οι άνδρες της Ασφαλείας Καρδίτσας και του Τμήματος Δίωξης Λαθρομεταναστών πρόλαβαν τον δράστη πριν απομακρυνθεί και τον συνέλαβαν.

*** Διάρρηξη σε διώροφη κατοικία έγινε και στην Ζαγορά Μαγνησίας, από αγνώστους οι οποίοι παραβίασαν την πόρτα του σπιτιού.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, δεν έκλεψαν κάτι από το εσωτερικό, διέρρηξαν όμως την αποθήκη από την οποία άρπαξαν οικοδομικά εργαλεία αξίας άνω των 2.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν χωρίς να τους αντιληφθούν οι γείτονες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: