ΣΙΝΕ

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

«Με Βαλβέρδε και του χρόνου!»

Στον Ολυμπιακό κανείς δεν μπορεί να σκεφτεί πως στη νέα χρονιά η ομάδα θα πορευτεί δίχως τον Ερνέστο Βαλβέρδε και όπως είναι λογικό ουδείς ανησυχεί για τα όσα ακούγονται και γράφονται.
Στο λιμάνι είναι απόλυτοι ως προς το θέμα Βαλβέρδε. Όπως τόνιζαν σχετικά «ο Βαλβέρδε είναι ο προπονητής μας και δεν πρόκειται να πάει πουθενά. Ο τεχνικός μας έχει συμβόλαιο με την ομάδα και όλα αυτά που βγαίνουν είναι φήμες με τις οποίες δεν ασχολούμαστε». Όλοι στον Θρύλο εκτιμούν και εμπιστεύονται σε απόλυτο βαθμό τον προπονητή αλλά και τον άνθρωπο Ερνέστο Βαλβέρδε και φυσικά ουδείς συζητά το ενδεχόμενο να μην είναι του χρόνου στην ομάδα.
Ο ίδιος ο Βάσκος, που σημειωτέον είναι προσωπική επιλογή του προέδρου Βαγγέλη Μαρινάκη, αισθάνεται πολύ καλά στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Ο Βαλβέρδε είναι πολύ ικανοποιημένος από την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Παράλληλα γι' αυτόν υπάρχει για τη νέα σεζόν η μεγάλη πρόκληση του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου θέλει να δείξει πως μπορεί να οδηγήσει τους Πειραιώτες σε μία καλή πορεία στην διοργάνωση αυτή.
www.katimagiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: