ΣΙΝΕ

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Ζητήματα που αφορούν τη Δεσκάτη!

Στο επίκεντο της συνάντησης του κ. Χαντάβα με αντιπροσωπεία του Δήμου Δεσκάτης.
Συνάντηση με αντιπροσωπεία του Δήμου Δεσκάτης είχε το Σάββατο 26 Μαρτίου, ο Βουλευτής του Ν. Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας. Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν ο Δήμαρχος της πόλης κ. Νίκος Μίγκος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νίκος Μίγκος, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Ζαγκανίκας Ιωάννης, Μωυσιάδης Γεώργιος, Χάιτας Θεοχάρης και ο Πρόεδρος της επιτροπής παιδείας του Δήμου κ. Καψάλης Τηλέμαχος.

Οι εκπρόσωποι του Δήμου Δεσκάτης ζήτησαν από τον κ. Βουλευτή να εφαρμοστεί η ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δεσκάτης, με την οποία ζητούν να μην κλείσει κανένα σχολείο στην πόλη και θα πρέπει να παραμείνουν ως έχουν (τρία 6/θέσια). Επίσης, συζητήθηκε το θέμα της λειτουργίας του εργοστασίου δικτύων καθώς και η προώθηση της κατασκευής στρατιωτικής γέφυρας στη Σιούτσα.

Ο κ. Χαντάβας, επεσήμανε ότι θα υποστηρίξει τις συγκεκριμένες προτάσεις, στις συναντήσεις που θα επιχειρήσει να πραγματοποιήσει προσεχώς, με την πολιτική ηγεσία των Υπουργείων Παιδείας και Εθνικής Άμυνας, παρουσία του Δημάρχου Δεσκάτης κ. Μίγκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: