ΣΙΝΕ

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Ο κρυφός δεσμός της υπουργού!!!

Η όμορφη υπουργός Ισων Ευκαιριών, ενώ είχε σχέση με τον άντρα που ανακοίνωσε ότι θα παντρευτεί, ζούσε ένα παράνομο ειδύλλιο με τον βουλευτή Ιταλο Μποκίνο.
Τα... προσόντα της Μάρα Καρφάνια φαίνεται ότι δεν συγκίνησαν μονάχα τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι μέσα στο ιταλικό Κοινοβούλιο, αλλά και τον βουλευτή Ιταλο Μποκίνο.
Η όμορφη υπουργός Ισων Ευκαιριών, ενώ είχε σχέση με τον άντρα που ανακοίνωσε ότι θα παντρευτεί, ζούσε ένα παράνομο ειδύλλιο με τον παντρεμένο βουλευτή.
Τουλάχιστον αυτό υποστήριξε η απατημένη σύζυγος Γκαμπριέλα Μπουοντέμπο στην ιταλική έκδοση του περιοδικού «Vanity Fair», προσθέτοντας ότι η απιστία του άντρα της με την Καρφάνια διήρκεσε δυόμισι χρόνια
Η αποκάλυψη έγινε όταν ο δημοσιογράφος του περιοδικού τη ρώτησε σχετικά με τις φήμες για ύπαρξη άσεμνων φωτογραφιών του συζύγου της και της Μάρα Καρφάνια, τις οποίες είχε απειλήσει να δημοσιεύσει ο εκδότης ενός ειδησεογραφικού ιστότοπου. «Του είπα ότι αν υπάρχουν, θα πρέπει να τις δημοσιεύσει. Αλλωστε, γνώριζα ότι ο άντρας μου είχε αυτό τον δεσμό» δήλωσε χαρακτηριστικά η 44χρονη γυναίκα, η οποία ωστόσο έσπευσε να διευκρινίσει: «Ο δεσμός αυτός αποτελεί πλέον παρελθόν. Ο Ιταλο επιμένει ότι τον έχει διακόψει».
Οταν ερωτήθηκε όμως αν έχει συγχωρήσει τον σύζυγό της, καθότι συνεχίζει να ζει μαζί του, η κ. Μπουοντέμπο απάντησε: «Τα όσα συμβαίνουν μέσα σε ένα γάμο τα γνωρίζουν μονάχα οι δύο σύζυγοι. Η αλήθεια είναι όμως ότι ο άντρας μου δεν το χειρίστηκε σωστά. Το είχε μάθει όλο το Κοινοβούλιο και μετά το έμαθα εγώ».
Η σύζυγος του Ιταλο Μποκίνο τόνισε, μάλιστα, ότι η Καρφάνια εμφανιζόταν όπου έκανε διακοπές το ζευγάρι, ενώ δεν δίστασε να ρίξει τη χολή της λέγοντας ότι η υπουργός Ισων Ευκαιριών δεν θα είχε πάρει όλες αυτές τις ψήφους στην Καμπανία (στις περασμένες περιφερειακές εκλογές) αν δεν την είχε βοηθήσει ο σύζυγός της.
Σχολιάζοντας, τέλος, το σκάνδαλο γύρω από την ερωτική ζωή του Σίλβιο Μπερλουσκόνι η κ. Μπουοντέμπο είπε:
«Στην Αμερική οι πολιτικοί παραιτούνται για πολύ πιο ασήμαντα πράγματα. Εδώ όμως είναι Ιταλία. Και σε αυτή τη χώρα, αν δεν έχεις τουλάχιστον μία ερωμένη, θεωρείσαι αποτυχημένος».
espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια: