ΣΙΝΕ

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Η μεγάλη δισκογραφική επιστροφή του Πασχάλη Τερζή είναι γεγονός!!!

Πασχάλης Τερζής νέο CD!
Τρία χρόνια μετά τον τελευταίο του δίσκο, ο Πασχάλης Τερζής επιστρέφει με 16 σύγχρονα λαϊκά τραγούδια, τα οποία του εμπιστεύτηκαν παλιοί και καινούργιοι φίλοι του.
«Δύο νύχτες μόνο», ο τίτλος του νέου cd, ο οποίος έχει υπογραφές σπουδαίων δημιουργών, όπως οι Αντώνης Βαρδής, Νίκος Καρβέλας, Λάκης Παπαδόπουλος, Χρήστος Δάντης, Βασίλης Κελαϊδής, Γιώργος Σαμπάνης, Δήμος Αναστασιάδης, Ανδρέας Πρέζας.
Η ενορχήστρωση 12 τραγουδιών έγινε από τον Αντώνη Γούναρη, ενώ ο Αντώνης Βαρδής έκανε την ενορχήστρωση των δικών του κομματιών.
Το πιο ενδιαφέρον με τον Πασχάλη Τερζή είναι ότι παραμένει ένας τραγουδιστής με σαφή αφετηρία τη λαϊκή παράδοση που ακούμπησε κατ' αρχάς σε λαϊκούς ρυθμούς και όργανα.
«…Εγώ να τραγουδάω θέλω. Αυτό είναι το μόνο που μ’ ενδιαφέρει... Το να σου δίνεται η δυνατότητα να εξωτερικεύσεις αυτά που νιώθεις σε κάνει ευτυχισμένο. Δεν έγινα τραγουδιστής για κάποιο συγκεκριμένο λόγο... Ούτε στόχους είχα να γίνω φίρμα... Το είδα σαν τον καλύτερο τρόπο να εκφραστώ και παράλληλα να συντηρώ την οικογένειά μου».
Zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια: