ΣΙΝΕ

Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Ολυμπιακός: Η αποστολή για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Με μία μεσημεριανή προπόνηση ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο Raul Bravo συνέχισε το έντονο πρόγραμμα ατομικής προπόνησης που ακολουθεί στο γήπεδο.
Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ernesto Valverde ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι: Νικοπολίδης, Pardo, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Ποτουρίδης, Mellberg, Holebas, Hurtado, Modesto, Ibagaza, Rommedahl, Fuster, Dudu, Zairi, Φετφατζίδης, Pantelic, Γ. Παπαδόπουλος, Djebbour.
Εκτός αποστολής αντίθετα έμειναν οι Megyeri, Ν. Παπαδόπουλος, Mirallas, Riera, Τοροσίδης και Raul Bravo.
Valverde: «Έχουμε πέντε ευκαιρίες, πέντε παιχνίδια, για να είμαστε Πρωταθλητές και αύριο είναι η πρώτη ευκαιρία μας»
Ο κύριος Valverde με δήλωσή του στο επίσημο site των «ερυθρολεύκων» τόνισε για τον αγώνα με τον «Δικέφαλο του Βορρά»: «Έχουμε πέντε ευκαιρίες, πέντε παιχνίδια, για να είμαστε Πρωταθλητές και αύριο είναι η πρώτη ευκαιρία μας. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε αύριο. Εμείς δεν κοιτάζουμε τι κάνουν οι αντίπαλοί μας, Παναθηναϊκός, Π.Α.Ο.Κ., αλλά τι κάνουμε εμείς.
Ξέρουμε ότι ο αγώνας είναι σημαντικός και για τον Π.Α.Ο.Κ., ο οποίος έχει ένα επίσης σημαντικό ημιτελικό την Τετάρτη. Η θέλησή μας είναι να παίξουμε ένα παιχνίδι στο οποίο θα πρέπει να τρέξουμε. Εμείς ξέρουμε ότι αν θέλουμε να κερδίσουμε εκεί θα πρέπει να τρέξουμε πολύ, ενώ και οι αντίπαλοί μας για να μας κερδίσουν θα πρέπει να κάνουν το ίδιο.
Γνωρίζουμε ότι το αυριανό θα είναι ένα παιχνίδι με συνεχόμενο ρυθμό άμυνα – επίθεση και σίγουρα αυτό θα είναι πολύ κουραστικό και θέλει τρέξιμο.
Πάνω απ’ όλα είμαστε δύο καλές ομάδες που και οι δύο θέλουν τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: