ΣΙΝΕ

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Κύπρος: Εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα σωματεμπορίας!

Στην εξάρθρωση μεγάλου κυκλώματος μαστροπείας προχώρησε η αστυνομία της Κύπρου την Τρίτη (16/3) με τις συλλήψεις μιας Κινέζας και ενός αξιωματικού της αστυνομίας. 
Το κύκλωμα δρούσε την παλιά Λευκωσία και αυτή τη στιγμή αναζητούνται δύο ακόμη μέλη του κυκλώματος. Η υπήκοος Κίνας φέρεται να είναι επικεφαλής του κυκλώματος και οδηγήθηκε στο δικαστήριο το οποίο αποφάσισε την κράτησή της Πληροφορίες αναφέρουν πως στο κύκλωμα συμμετέχει και υψηλόβαθμος αξιωματικός της Αστυνομίας τον οποίο οι αρχές το τελευταίο διάστημα τον παρακολουθούσαν στενά.
Η έρευνα έδειξε πως ο άνδρας επισκεπτόταν πολύ συχνά τους οίκους ανοχής στους οποίους ήταν οι εκδιδόμενες του κυκλώματος και μάλιστα παρενέβη όταν συνελήφθησαν δύο από αυτές.
Συνολικά 25 γυναίκες αποκαλύφθηκε πως εκμεταλλευόταν το κύκλωμα ανάμεσά του και μια 15χρονη.
Μια εκ των γυναικών που είχε συλληφθεί τον προηγούμενο μήνα μίλησε για την επικεφαλής του κυκλώματος προσθέτοντας πως εξανάγκαζε εκείνη και ομοεθνείς της να έρχονται σε σεξουαλική επαφή με πελάτες αλλά και τον αξιωματικό.
Τέλος, σημείωσε πως ο αξιωματικός έπαιρνε χρήματα από Κινέζους ώστε να τους διευκολύνει όταν συλλαμβάνονταν ή όταν είχαν πρόβλημα για να εισέλθουν στην Κύπρο.
cosmo

Δεν υπάρχουν σχόλια: