ΣΙΝΕ

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Μίλος Τεόντοσιτς: Κίνδυνος να χάσει τη σεζόν!

Το πρόβλημα του Μίλος Τεόντοσιτς δεν ήταν απλές ενοχλήσεις στη μέση, αλλά πολύ πιο σοβαρό. Ο σκύλος αποκαλύπτει ότι πόνος δεν προέρχεται από έναν τραυματισμό ή μια απότομη κίνηση, αλλά από ένα πρόβλημα που υπήρχε εδώ και χρόνια.
Για την ακρίβεια από την ημέρα που γεννήθηκε - στο σώμα του Σέρβου πλέι μέικερ.
Ο Τεόντοσιτς ταλαιπωρείται όλη τη σεζόν από την μέση του και κάποιοι έλεγαν πως το κάνει επειδή θέλει αναπροσαρμογή στο συμβόλαιό του. Πριν από λίγες ημέρες, έκανε εξονυχιστικές εξετάσεις και τα αποτελέσματα σόκαραν τους γιατρούς. Το πρόβλημα δεν είναι απλό και ταλαιπωρεί εδώ και πάρα πολύ καιρό τον Τεόντοσιτς. Κι αν αργούσε λίγο ακόμα να κάνει τις εξετάσεις και έμπαινε να παίξει δίχως να έχει πάρει τα μέτρα του, ίσως να προκαλούσε ανεπανόρθωτη ζημιά στον οργανισμό του.
Γι αυτό απουσιάζει ο Τεόντοσιτς από τα πλέι οφ της Ευρωλίγκα. Το θετικό είναι ότι πλέον οι γιατροί γνωρίζουν τι ακριβώς συμβαίνει και έχουν πάρει τα μέτρα τους. Το ενδεχόμενο να χάσει όλη τη σεζόν ήταν ορατό, αλλά απ' ό,τι φαίνεται το πρόλαβαν. Ηδη ο Σέρβος πλέι μέικερ κάνει ένα μέρος της προπόνησης και θα ακολουθήσει την αποστολή του Ολυμπιακού στη Σιένα. Πιθανότατα θα παίξει σε ένα από τα δύο παιχνίδια, έστω κι αν ακόμα δεν είναι 100% βέβαιο.
Το σημαντικό είναι πως πλέον δεν κινδυνεύει η καριέρα του, γιατί λίγο έλλειψε να πάθει χοντρή ζημιά. Οι γιατροί πρόλαβαν τα χειρότερα και τώρα όλοι μαζί κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβει τα παιχνίδια στην Ιταλία. Δύσκολο, αλλά όχι και απίθανο.
sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: