ΣΙΝΕ

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Τζούλια Αλεξανδράτου: «Δεν έχω σχέση με κανέναν ποδοσφαιριστή»

Η Τζούλια Αλεξανδράτου σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «LIBERO 107.4FM» και στην εκπομπή του Γιώργου Ζαγόρα «Στο Πέναλτι», διέψευσε τις φήμες που την ήθελαν να έχει κατά καιρούς ερωτικές σχέσεις με διάφορους ποδοσφαιριστές ομάδων της Θεσσαλονίκης, δήλωσε ότι υποστηρίζει τον Παναθηναϊκό, ενώ αποκάλυψε και ποια ομάδα προτιμάει από την συμπρωτεύουσα.
Η ξανθιά καλλονή όσον αφορά τα διάφορα δημοσιεύματα που την «ενέπλεκαν σε περιπέτειες» με τον γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, Dario Kresic, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι δεν γνωρίζει καν τον Κροάτη παίκτη. Σχετικά με τον Μιχάλη Σηφάκη του Άρη είπε ότι έχουν απλά γνωριστεί, τονίζοντας ότι έχουν συναντηθεί μόλις μία φορά, ενώ για τον Στέλιο Μαλεζά δήλωσε πως δεν τον ξέρει προσωπικά. Μάλιστα για να κλείσει το όλο θέμα και να βάλει ένα τέλος σε όλες αυτές τις φήμες, τόνισε πως είναι ελεύθερη και ότι αυτόν τον καιρό δεν ενδιαφέρεται για τους άνδρες, αλλά μόνο για τα επαγγελματικά της.
Σχετικά με τις συλλογικές της προτιμήσεις, το πανέμορφο μοντέλο δήλωσε ότι από την στιγμή που ήρθε στον κόσμο είναι φίλαθλος του Παναθηναϊκού, ενώ όταν ρωτήθηκε από τον κύριο Ζαγόρα για το ποια ομάδα της Θεσσαλονίκης θα μπορούσε να υποστηρίζει, εξέφρασε την προτίμησή της στον ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: