ΣΙΝΕ

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Μένει ο Βαλβέρδε:και για το Champions League!!!

Μπορεί ο Βαλβέρδε να έχει κάτσει δύο χρόνια στον πάγκο του Ολυμπιακού, όμως ακόμη δεν έχει κοουτσάρει την ομάδα στους ομίλους της διοργάνωσης κι αυτό είναι ένα μεγάλο κίνητρο για τον ίδιο όπως δηλώνει ο ατζέντης του, Ινιάκι Ιμπάνιεθ.
Ο Βαλβέρδε έχει δύο χρόνια συμβόλαιο στους «ερυθρόλευκους» και θα παραμείνει στην ομάδα και τη νέα χρονιά, ώστε να την οδηγήσει σε τρίτο πρωτάθλημα υπό τις οδηγίες του αλλά και στην ευρωπαϊκή καταξίωση μέσω του Champions League. Αυτή είναι άλλωστε η επιθυμία του Βάσκου όπως εκφράστηκε με δηλώσεις του μάνατζέρ του στην εφημερίδα Γαύρος.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Ο Ερνέστο έχει άλλον ένα χρόνο συμβόλαιο. Αυτό έχω να πω. Και είναι ευτυχής στον Ολυμπιακό, με τον οποίο πήρε το πρωτάθλημα. Απολαύστε όλοι στον Ολυμπιακό την επιτυχία, την ωραία στιγμή της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Εγώ τι θέλετε να κάνω; Να προβλέψω το μέλλον;»
-Δηλαδή θα είναι και του χρόνου στον πάγκο του Ολυμπιακού;
«Σας είπα ότι έχει συμβόλαιο. Απλά σας λέω και αυτό που ξέρετε, ότι στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Ποτέ. Δεν το λέω όμως επειδή έχω κάτι στο μυαλό μου για τον Ερνέστο. Ο Ερνέστο πήρε το πρωτάθλημα και ο Ολυμπιακός θα παίξει απευθείας του χρόνου στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν ξέρω κανέννα προπονητή να μη θέλει να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μα κανέναν».
-Γιατί βάζετε λίγο μυστήριο στις απαντήσεις σας και δεν λέτε ξεκάθαρα ότι ο Ερνέστο θα μείνει στον Ολυμπιακό;
«Δεν βάζω εγώ μυστήριο. Εσείς με ρωτάτε κι εγώ απαντάω την αλήθεια. Αλλά δεν υπάρχει κάτι να κρύψω. Ο Ερνέστο έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό για δύο χρόνια. Άρα, έχει άλλον ένα χρόνο. Και είναι χαρούμενος στον Ολυμπιακό».
-Θα πάει αυτές τις ημέρες στο Μπιλμπάο;
«Ναι, θα έρθει την Παρασκευή, να δει τη σύζυγο και τα παιδιά του. Και να ξέρετε πως ο Ερνέστο θέλει να κάνει άλλες τρεις νίκες ο Ολυμπιακός στις τελευταίες αγωνιστικές. Θέλει τη μεγαλύτερη βαθμολογική διαφορά από τον Παναθηναϊκό, για τα όσα είπαν μετά το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: