ΣΙΝΕ

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Πως το Facebook έσωσε την ζωή ενός 4χρονου!!!

Οι γονείς του μικρού Τέντ άρχισαν ν' ανησυχούν...
όταν είδαν το παιδί τους να κουράζεται εύκολα, αλλά στην αρχή το είχαν αποδώσει στα πάρτυ και στα παιχνίδια του μικρού με τους φίλους του.
'Οταν όμως είδαν οτι έβγαλε ένα περίεργο εξάνθημα γύρω από το ένα του μάτι αλλά και οτι πάθαινε συχνά ρινορραγίες, άρχισαν ν' ανησυχούν ακόμα περισσότερο. Κανένα άλλο σύμπτωμα όμως δεν προμήνυε αυτό που θα ακολουθούσε.
Ο πάτερας του Τέντ την ώρα που ο μικρός κοιμόταν έβγαλε μια φωτογραφία το εξάνθημα και την έστειλε μέσω Facebook στην γιατρό και φίλη του Σάρα Μπάρτον. Εκείνη αφού του έκανε κάποιες ερωτήσεις του είπε με βεβαιότητα οτι το παιδί του έπρεπε να πάει άμεσα για εξετάσεις γιατί έπασχε από λευχαιμία! Ετσι κι έγινε.

Ο Τέντ έκανε εξετάσεις στο νοσοκομείο που εργάζεται ο πάτερας του και η διάγνωση μέσω Facebook επιβεβαιώθηκε!
Τώρα ο Τέντ, κάνει εδώ και τρείς μήνες χημιοθεραπεία η οποία θα συνεχιστεί για τα επόμενα 3 χρόνια! Τα μαλλάκια του έχουν πέσει και χρειαζεται να μετακινείται με αναπηρικό αμαξίδιο αφού τον έχουν εγκατελείψει οι δυνάμεις του, αλλά όχι και το χαμόγελό του.

Ο μπαμπάς του ξύρισε κι εκείνος το κεφάλι του για να του συμπαρασταθεί και όπως λέει η έγκαιρη διάγνωση της ασθένειας μπορεί να έσωσε την ζωή του παιδιού του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: