ΣΙΝΕ

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ GOOD LEAGUE ΟΠΑΠ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ

3η Περιφέρεια-1η Περιφέρεια (Παίδες)1-1
Τετάρτη: 23 Μαρτίου 2011
Ενωσιακό γήπεδο Γρεβενών

Πολύ καλό παιχνίδι διεξήχθη ανάμεσα στους Παίδες της 3ης (Δυτική Μακεδονία - ΄Ηπειρος) και 1ης περιφέρειας (Ανατολική Μακεδονία - Θράκη), στο ενωσιακό γήπεδο Γρεβενών, παρουσία πάνω από 200 φιλάθλων.
Οι Παίδες της 3ης Περιφέρειας είχαν την υπεροχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων, δημιούργησαν και έχασαν πάρα πολλές κραυγαλέες ευκαιρίες και δεν μπόρεσαν να πάρουν τη νίκη, αφού ισοφαρίστηκαν στο τελευταίο λεπτό του αγώνα. Από την άλλη μεριά η 1η Περιφέρεια, έχοντας ως μαξιλαράκι ασφαλείας το 3-0 του πρώτου αγώνα, κατάφερε και έφτασε στην πρόκριση στην επόμενη φάση. Ήρωας της αναμέτρησης ο Ηλιάδης, που με τις αποκρούσεις του κράτησε το σκορ πρόκρισης του πρώτου αγώνα.
Τα γκολ του αγώνα
Στο 76΄ σουτ μέσα από την περιοχή του Γιαλαμίδη, η μπάλα στα δίχτυα και έγινε το 1-0.
Στο 80΄ ο Ορφανίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε σε 1-1.
Δοκάρι με απευθείας εκτέλεση κόρνερ είχε ο Τσανακτσόγλου.
΄Αριστη η διαιτησία των κ.κ. Καραντώνη, Μαντάκης και Γιοβανόπουλου (Ημαθίας)

Δήλωση Λ. Παπαλαζάρου (προπονητή 1ης Περιφέρειας): ”Παίξαμε έξυπνα όπως έπρεπε για να πάρουμε το σκορ της πρόκρισης και είναι μεγάλο κατόρθωμα που περάσαμε στις 6 καλύτερες Περιφέρειες της χώρας.”
Οι συνθέσεις:
3η Περιφέρεια
ΚΟΛΟΦΟΥΚΑΣ, ΚΟΚΟΒΙΔΗΣ (52΄ ΒΕΡΥΚΟΚΟΣ), ΣΠΑΛΙΑΡΑΣ, ΜΑΓΓΟΣ, ΣΑΒΒΙΔΗΣ, ΜΙΛΙΑΤΗΣ, ΓΙΑΛΑΜΙΔΗΣ, ΜΠΙΝΤΖΗΣ, ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ (67΄ ΜΕΡΚΟΥΡΙΑΔΗΣ), ΓΚΕΚΑΣ (41΄ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ), ΖΩΓΡΑΦΟΣ

1η Περιφέρεια
ΗΛΙΑΔΗΣ, ΧΑΤΖΗΛΑΖΑΡΙΔΗΣ, ΚΕΧΑΓΙΑΣ, ΚΙΑΧΙΔΗΣ, ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ (51΄ λ.τ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ), ΒΑΝΤΣΗΣ, ΨΑΛΤΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΥ (41΄ ΜΠΑΞΕΒΣΑΝΙΔΗΣ), ΚΟΝΤΑΞΗΣ (68΄ ΚΕΣΣΟΠΟΥΛΟΣ), ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ, ΤΣΑΝΑΚΤΣΟΓΛΟΥ
Δείτε περισσότερα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: