ΣΙΝΕ

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Kαι του χρόνου ο Βαλβέρδε μαζί μας

«Δεν υπάρχει θέμα Βαλβέρδε»Ανακοίνωση, με την οποία βάζει «τέλος» στο θέμα που δημιουργήθηκε μετά τις ...«φερόμενες δηλώσεις» του Ερνέστο Βαλβέρδε, εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Σύμφωνα με τους «ερυθρόλευκους», το συμβόλαιο του Ισπανού είναι διετές, απαντώντας έτσι στα σενάρια που δημιουργήθηκαν μετά από συνέντευξη του Ίβηρα κόουτς που δημοσιεύτηκε στην ισπανική εφημερίδα, «As».
Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αναφέρει:
«Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός όσον αφορά διάφορα δημοσιεύματα ή φερόμενες δηλώσεις, οι οποίες επιχειρείται να αξιοποιηθούν προκειμένου να εξαχθούν λανθασμένα συμπεράσματα, οφείλει να υπενθυμίσει ότι η σχέση της με τον προπονητή κ. Ερνέστο Βαλβέρδε είναι μια σχέση η οποία στηρίζεται σε αμοιβαία εκτίμηση και εμπιστοσύνη. Το συμβόλαιο με τον κ. Βαλβέρδε, όπως επανειλημμένα έχουμε τονίσει, έχει διάρκεια δύο έτη.
Οι οποιεσδήποτε άλλες αναφορές ή προσπάθειες να αμφισβητηθεί αυτή η συνεργασία, την ώρα δε που το Πρωτάθλημα είναι ακόμα σε εξέλιξη, στόχο έχουν την αποσταθεροποίηση και την δημιουργία προβλημάτων στην ομάδα μας και μάλιστα χωρίς κανέναν απολύτως λόγο.
Ως εκ τούτου, το συγκεκριμένο «θέμα» θεωρείται λήξαν».
Αξίζει να σημειωθεί ότι τις επόμενες μέρες (πριν ή μετά το παιχνίδι με την Καβάλα) ο Ισπανός τεχνικός θα συναντηθεί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, προκειμένου να ξεκινήσουν από κοινού το σχεδιασμό για τη νέα χρονιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, οι πρώτες κουβέντες ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν ήδη γίνει.
onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: