ΣΙΝΕ

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Η Larissa Riquelme έδωσε σόου στο καρναβάλι της Βραζιλίας!!! (video)

Είναι γνωστό ότι η Larissa Riquelme αναζητά διαρκώς αφορμές για να πετάξει τα ρούχα της και να προκαλέσει τον ανδρικό πληθυσμό.
Και ποια καλύτερη αφορμή από το καρναβάλι της Βραζιλίας…
Η σέξι Παραγουανή δεν έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στο Sao Paulo και να αποδείξει τις ικανότητές της στην σάμπα, φορώντας μόνο τα απολύτως απαραίτητα! Η «μούσα» του περσινού Mundial, που έγινε διάσημη τοποθετώντας το κινητό της τηλέφωνο ανάμεσα στα στήθη της, περνάει πλέον πολύ από το χρόνο της στη Βραζιλία, όπου είναι περιζήτητη.
Έτσι. ανάμεσα στις αποκαλυπτικές φωτογραφήσεις και τις τηλεοπτικές εμφανίσεις της, μπόρεσε να πάρει μέρος για πρώτη φορά στο καρναβάλι του Sao Paulo, εκπροσωπώντας την σχολή σάμπα Unidos de Vila Maria, αφού κάθε σχολή σάμπα συμμετέχει στο βραζιλιάνικο καρναβάλι έχοντας το δικό της άρμα.
Οι συνοδοί της χυμώδους Παραγουανής στο «σαμποδρόμιο» ήταν φυσικά μεταμφιεσμένοι σε ποδοσφαιριστές της εθνικής Βραζιλίας, αφού εκεί σκέφτονται από τώρα το Παγκόσμιο Κύπελλο που θα φιλοξενήσουν το 2014. Και η σέξι Larissa έχει ήδη αρχίσει να παίρνει θέση για τη διοργάνωση, με το δικό της τρόπο…
Δείτε το βίντεο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: