ΣΙΝΕ

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Οι «ερυθρόλευκοι» ΑLL STAR

Tελικό κυπέλλου μπορεί να μην είδαμε αλλά τουλάχιστον θα δούμε ALL-STAR GAME..
Τα μεγαλύτερα αστέρια του ελληνικού πρωταθλήματος θα δώσουν το παρόν στον Πύργο σε έναν αγώνα χωρίς σκοπιμότητες, καθαρά για την ψυχαγωγία και το θέαμα.
 Από εκεί δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα «ερυθρόλευκα αστέρια» που για μια ακόμα χρονιά θα τιμήσουν με την παρουσία τους αυτή τη διοργάνωση. Με τους Έλληνες θα αγωνιστούν οι Βασίλης Σπανούλης και Λουκάς Μαυροκεφαλίδης αφού ο Θοδωρής Παπαλουκάς δεν θα συμμετέχει λόγω τραυματισμού. Με την ομάδα των ξένων θα παίξουν οι Ράσο Νεστέροβιτς, Μίλος Τεόντοσιτς και Ζόραν Έρτσεγκ.
Οι παίκτες του Ολυμπιακού που κλήθηκαν να πάρουν μέρος σε αυτή τη «γιορτή» είναι σίγουρα(μαζί με τον Γιάννη Μπουρούση) οι στυλοβάτες της μέχρι τώρα καλής πορείας των Πειραιωτών σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αρά δεν θα μπορούσε ο κόσμος να μην ψηφίσει τους καλύτερους για να έχει την ευκαιρία να τους δει να αγωνίζονται μαζί με τα «αστέρια» των υπόλοιπων ομάδων.
Τέτοιοι αγώνες δίνουν αίγλη στο ελληνικό μπάσκετ που αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα μαζί με ολόκληρη την κοινωνία. Οι άνθρωποι που θα βρεθούν εκεί θα είναι καθαρά για να απολαύσουν το θέαμα και να χειροκροτήσουν τους πραγματικά μεγάλους παίκτες που θα πατήσουν το παρκέ του κλειστού του Πύργου.
Όσοι λοιπόν θα πάνε στο γήπεδο και οι υπόλοιποι που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από την τηλεόραση ας καθίσουν αναπαυτικά και ας χαρούν στιγμές...αλα ΝΒΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: