ΣΙΝΕ

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΠΕΤΑΛΩΤΗ,ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ NEWS,ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑΠΑΡΗΓΑΓΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΧΙΟΥ!!

Σε καταγγελία στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης και την ΕΣΗΕΑ προχώρησε ο υφυπουργός Εσωτερικών και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Πεταλωτής, εναντίον του τηλεοπτικού σταθμού «Κόντρα» και του Στέφανου Χίου για τις «συνεχιζόμενες αθλιότητες», όπως τις χαρακτηρίζει, εναντίον του.
Σε εκπομπή του καναλιού ο Στ. Χίος, απευθυνόμενος προς τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, άρχισε να φωνάζει: «Πεταλωτή, πού είναι η γυναίκα σου, ξέρεις; Να σου πω εγώ που είναι η γυναίκα σου...» κ.ά. Στην επιστολή-καταγγελία του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημειώνει ότι, πέρα από τις ύβρεις εναντίον του, στο συγκεκριμένο απόσπασμα ο δημοσιογράφος μέσω του τηλεοπτικού σταθμού καταφέρθηκε «υστερικά» και εναντίον της συζύγου του και μάλιστα με «σεξουαλικά υπονοούμενα». Γι' αυτό και ζητά από ΕΣΡ και ΕΣΗΕΑ να ελέγξουν τα επίμαχα αποσπάσματα, τα οποία, όπως επισημαίνει, αναπαρήχθηκαν και από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, στη σατιρική εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου «Αλ τσαντίρι νιουζ».
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Μ. ΠΕΤΡΟΥΤΣΟΥ / Σ. ΜΑΝΙΑΤΗΣ / Δ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΩΝ,ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ;;;ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ...ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ...ΣΑΛΙΟ ΘΑ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ...


ΠΡΕΖΑ TV
21-3-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: