ΣΙΝΕ

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Στη δημοσιότητα η αμύθητη περιουσία του Roman Abramovich

Ως παραμύθι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η ζωή του Ρώσου μεγιστάνα Roman Abramovich...καθώς μπορεί από τεσσάρων ετών να έμεινε ορφανός ωστόσο σήμερα στα 44 του χρόνια είναι στη λίστα με τους 50 πιο πλούσιους ανθρώπους του πλανήτη.
Ο πρόεδρος της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομάδας Τσέλσι πρόσφατα δήλωσε τα περιουσιακά του στοιχεία αφού αποφάσισε να βάλει υποψηφιότητα στο τοπικό κοινοβούλιο της Τσουκότκα.
Ο Roman λοιπόν σύμφωνα με όσα δήλωσε έχει στην κατοχή του: 7 διαμερίσματα και 9 επαύλεις σε όλον τον κόσμο, είναι μέτοχος σε 7 εταιρείες και έχει περίπου 85 εκατομμύρια ευρώ σε 22 τραπεζικούς λογαριασμούς.
Όπως προαναφέρθηκε, ο Ρώσος μεγιστάνας είναι πρόεδρος των Μπλε ενώ έχει στην κατοχή του 7 αυτοκίνητα αξίας 770.000 ευρώ.
Επίσης, όπως αναφέρει το Star ο Abramovich διαθέτει ένα Boeing 747, στόλο από ελικόπτερα και το Eclipse ένα εκ των μεγαλύτερων γιοτ στην υφήλιο το οποίο μεταξύ των άλλων έχει υποβρύχιο διαφυγής στο ενδεχόμενο τρομοκρατικής ενέργειας.
Τέλος, όσες ενδιαφέρεστε μάλλον θα απογοητευτείτε καθώς ο γοητευτικός ξανθός μεγιστάνας με τα ανοιχτόχρωμα μάτια ζει τα τελευταία χρόνια με την 25χρονη καλλονή Daria Zhukova κόρη του ζάπλουτου Alexander Zhukov.

Δεν υπάρχουν σχόλια: