ΣΙΝΕ

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Super League: Άρης – Ηρακλής 0-1 (videos)

Μεγάλη νίκη με 0-1 πήρε ο Ηρακλής στο Κλεάνθης Βικελίδης απέναντι στον Άρη για την 25η αγωνιστική της Super League 2010-2011. Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης πέτυχε ο Viktoras Iacob στο 87΄, έχοντας περάσει ως αλλαγή τέσσερα λεπτά νωρίτερα. Οι «κίτρινοι» έμειναν στους 30 βαθμούς και τα play-off απομακρύνονται επικίνδυνα, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν πλέον 32, εξασφάλισαν, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, την παραμονή τους και τώρα κοιτάζουν ψηλότερα.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις με τους «κυανόλευκους» να απειλούν πρώτοι με σουτ του Pitu Garcia στο πρώτο λεπτό και τους «κίτρινους» να απαντούν με τον Koke να σημαδεύει το δοκάρι στο 2΄ του Ελευθερόπουλου και στο 4΄ να αστοχεί για ελάχιστα εκατοστά. Η συνέχεια, όμως, δεν ήταν ανάλογη. Οι παίκτες του Μιχαλήτσου προσπαθούσαν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να πετύχουν κάποιο γκολ, χωρίς επιτυχία, καθώς η πολυπρόσωπη άμυνα του Γηραιού δεν τους άφηνε τα περιθώρια. Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και τα πολλά φάουλ δεν βοήθησαν ώστε να παιχτεί ποδόσφαιρο.
Με την έναρξη του β΄μέρους ο Bobadilla έγινε απειλητικός για την αντίπαλη εστία, αλλά ο Ελευθερόπουλος στο 48΄ εξουδετέρωσε εντυπωσιακά το σουτ του Αργεντίνου έξω από την περιοχή. O Άρης διατηρούσε την πρωτοβουλία, αλλά χωρίς να απειλήσει ουσιαστικά, την ίδια ώρα που ο Ηρακλής έδειχνε να αρκείται στο βαθμό της ισοπαλίας. Όλα αυτά μέχρι το τελευταίο δεκάλεπτο. Στο 82΄ ο Μιχάλης Σηφάκης κράτησε το μηδέν με διπλή επέμβαση. Αρχικά ο Έλληνας πορτιέρο απέκρουσε το σουτ του Soltani και στη συνέχεια αυτό του Zerka, ο οποίος βρέθηκε μόνος του στο ύψος του πέναλτι, αλλά δε σημάδεψε σωστά. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Iacob πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή, μπήκε μέσα σε αυτή, πέρασε το Σηφάκη και άνοιξε το σκορ, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.
Σκόρερ: 87΄ Iacob
Συνθέσεις:
Άρης: Σηφάκης, Vangelji, Ronaldo Guiaro, Λαζαρίδης, Michel, Danilo, Πρίττας (53΄ Toja), Neto (87΄ Cesarec), Koke, Castillo (76΄ Μενδρινός), Bobadilla
Ηρακλής: Ελευθερόπουλος, Κυριαζής, Josemi, Κανακούδης, Kaita (72΄ Mahop), Παπαστεριανός, Dani, Mara (60΄ Soltani), Epalle (83΄ Iacob), Pitu, Zerka.
Σε λίγο το video με το γκολ του Iacob από το Άρης – Ηρακλής 0-1




Δεν υπάρχουν σχόλια: