ΣΙΝΕ

Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Super League: Καβάλα – Αστέρας Τρίπολης 1-0 (video)

Στο «Ανθή Καραγιάννη» η Καβάλα με γκολ του Abdoun στο 60’ έκαμψε με 1-0 την αντίσταση του Αστέρα Τρίπολης, σε αγώνα για την 25η αγωνιστική της Super League. Ανώτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα η ομάδα του Henryk Kasperczak, πήρε δικαίως τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Ισορροπημένο το παιχνίδι στο πρώτο δεκάλεπτο στο οποίο δεν έγινε κάτι το άξιο αναφοράς. Στο 11’ η Καβάλα έχασε την πρώτη ευκαιρία του αγώνα με τον Abdoun, το σουτ του οποίου έδιωξε σε κόρνερ ο Αναστασόπουλος. Στο 15’ ο Αστέρας απείλησε με ένα μακρινό σουτ του Martins, αλλά ο Galinovic δεν αντιμετώπισε την παραμικρή δυσκολία. Οι φιλοξενούμενοι ήταν σωστά στημένοι στον αγωνιστικό χώρο και δεν άφηναν κενούς χώρους. Επόμενη αξιόλογη στιγμή της αναμέτρησης στο 32’, όταν ο Abdoun προσπάθησε να απειλήσει με γυριστό σουτ, όμως η μπάλα βρήκε σε παίκτη του Αστέρα. Η μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου μέρους χάθηκε για την ομάδα του Kasperczak στο 37’, όταν το δυνατό σουτ του Rios σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Αναστασόπουλου. Μέχρι το φινάλε των πρώτων 45 λεπτών δεν έγινε κάτι σημαντικό και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες χωρίς τέρματα.
Η Καβάλα μπήκε πιο δυνατά στην επανάληψη και στο 48’ ύστερα από όμορφη εκτέλεση φάουλ του Abdoun, ο Αναστασόπουλος δεν αντέδρασε σωστά, αλλά δεν βρέθηκε στην πορεία της μπάλας κάποιος παίκτης των γηπεδούχων προκειμένου να την σπρώξει στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν εντέλει να διασπάσουν την άμυνα του Αστέρα στο 60’ όταν ο Abdoun με σουτ από πλάγια έγραψε το 1-0. Δέκα λεπτά πριν το φινάλε οι παίκτες του Kasperczak έφτασαν πολύ κοντά και στο 2-0, πάλι με πρωταγωνιστή τον Αλγερινό, ο οποίος βρέθηκε μπροστά στον Αναστασόπουλο, πλάσαρε, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης δεν άλλαξε κάτι και έτσι η Καβάλα πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Σκόρερ: Abdoun 60’
Διαιτητής: Κάκος (Κέρκυρας)
Βοηθοί: Μπαλτάς (Αχαΐας), Μπιτσίδης (Θράκης)
Κίτρινες: Rios, Die, Σιόντης / Αργυρόπουλος, Λαδάκης, Kerr, Pulido, Φορτούνης
Οι συνθέσεις:
Καβάλα (Henryk Kasperczak): Galinovic, Hrgovic, Tomasic, Θεοδωρέλλης, Pfertzel, Die, Ducrocq, Rios (91′ Σιόντης), Abdoun (90′ + Ogbeche), Onwuachi (17′ Pereirinha), Niculae.
Αστέρας Τρίπολης (Παύλος Δερμιτζάκης): Αναστασόπουλος, Αργυρόπουλος, Φυτανίδης, Bartolini, Pulido, Kerr (80′ Arrache), Arsenijevic (62′ Francou), Παπάζογλου, Martins, Λαδάκης, Udoji (56′ Φορτούνης).
Δείτε σε video το γκολ του Abdoun στο 60’ που έγραψε το Καβάλα – Αστέρας Τρίπολης 1-0

Δεν υπάρχουν σχόλια: