ΣΙΝΕ

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Super League: Εργοτέλης – Ατρόμητος 1-1 (video)

Στο «Παγκρήτιο» Εργοτέλης και Ατρόμητος πάλεψαν για τη νίκη, αλλά τελικά έμειναν στο 1-1, σε αναμέτρηση για την 26η αγωνιστική της Super League. Οι Κρητικοί προηγήθηκαν με τον Romano στο 44’ και οι φιλοξενούμενοι «απάντησαν» με τον Αναστασάκο στο 68’.
Ο Εργοτέλης ήταν εμφανώς καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, αλλά η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ανήκε στον Ατρόμητο, στο 20’ με τον Νάστο. Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους, απείλησαν στο 35’ με τον Μπούντιμιρ να σημαδεύει το δοκάρι, ενώ έξι λεπτά αργότερο ο Beto έχασε ακόμη μία καλή ευκαιρία. Τελικά οι Κρητικοί ευτύχησαν να σκοράρουν πριν τελειώσει το πρώτο μέρος. Το γκολ σημείωσε με όμορφη κεφαλιά ο Romano στο 44’.
Στην επανάληψη οι Περιστεριώτες μπήκαν πιο επιθετικό και κυνήγησαν το γκολ. Ο Ατρόμητος πίεσε πολύ τους γηπεδούχους, έχασε δύο ευκαιρίες με τους Brito και Oliveira, αλλά κατάφερε τελικά με τον Αναστασάκο να φέρει το ματς στα ίσα στο 68’. Μάλιστα δύο λεπτά μετά, οι φιλοξενούμενοι λίγο έλειψαν να κάνουν και την ολική ανατροπή, όμως το δοκάρι είπε όχι στον Saganowski. Ο Εργοτέλης δεν κατάφερε μετά το 1-1 να αντιδράσει και έτσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς.
Σκόρερ: Romano 44’ / Αναστασάκος 68’
Διαιτητής: Σταθόπουλος
Βοηθοί: Μπαλτάς, Αλεξέας
Οι συνθέσεις:
Εργοτέλης: Δασκαλάκης, Hieblinger, Αλεξόπουλος, Wisio, Oliseh (89′ Καρέλης), Romano, Beto (75′ Ορφανός), Ρουμπάκης, Junior, Budimir (75′ Verpakovskis), Leal
Ατρόμητος: Itandje, Νάστος, Oliveira, Σκόνδρας, Μελισσάς, Brito (78′ Καραλής), Σφακιανάκης, Νεμπεγλέρας, Sarmiento, Saganowski (85′ Favalli), Καραγκούνης (46′ Αναστασάκος)
Δείτε σε video ;ola τa γκολ

Δεν υπάρχουν σχόλια: