ΣΙΝΕ

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Super League: Ηρακλής – Πανιώνιος 1-1 (video)

Ηρακλής και Πανιώνιος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο «Καυτανζόγλειο» σε αγώνα για την 27η αγωνιστική της Super League. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Μήτρογλου στο 39’ και ο «Γηραιός» έφερε το ματς στα ίσα στο 90+3’ με τον Mahop
Μετά από ένα αναγνωστικό πρώτο πεντάλεπτο, ο Ηρακλής απείλησε στο 7’ με δυνατό σουτ του Αραμπατζή, το οποίο έδιωξε σε κόρνερ ο Macho. Στο 16’ ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στα καρέ του «Γηραιού». Μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Σιόβας έπιασε την κεφαλιά και ο Μπαντής έδιωξε με υπερένταση. Στο 19’ ο Ηρακλής έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, όταν ο Iacob ανατράπηκε από τον Macho μέσα στη μεγάλη περιοχή του Πανιωνίου και ο διαιτητής Σιδηρόπουλος καταλόγισε το πέναλτι. Ο ίδιος ο Iacob ανέλαβε την εκτέλεσή του, αλλά ο Αυστριακός γκολκίπερ απέκρουσε. Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε καθώς οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν. Στο 39’ μάλιστα, ο Πανιώνιος κατάφερε να πάρει το προβάδισμα, όταν ο Μήτρογλου με εξαιρετικό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ηρακλή. Μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους δεν έγινε κάτι αξιοσημείωτο και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν με το 0-1 στα αποδυτήρια.
Καλύτερα ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος, αλλά στο 52’ ο Ηρακλής ήταν αυτός που άγγιξε την ισοφάριση, όταν ο Epalle από ιδανική θέση δεν κατάφερε να σκοράρει. Ο κόσμος του «Γηραιού», απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας του, άρχισε να αποδοκιμάζει έντονα παίκτες και τεχνική ηγεσία. Στο 66’ οι φιλοξενούμενοι λίγο έλειψε να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, όταν ο Μήτρογλου κόντραρε τον Μπαντή, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Ο Πανιώνιος ήταν και πάλι αυτός που βρέθηκε κοντά στο γκολ στο 81’, όμως ο γκολκίπερ του Ηρακλή ενήργησε σωστά και απομάκρυνε. Ο «Γηραιός» τελικά βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και κατάφερε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων να ισοφαρίσει σε 1-1 με τον Mahop παίρνοντας έναν πολύτιμο βαθμό.
Σκόρερ: Μήτρογλου 39’ / Mahop 90+3’
Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδ/νήσου)
Βοηθοί: Μπαλτάς (Αχαΐας), Αλεξέας (Μεσσηνίας)
Οι συνθέσεις:
Ηρακλής: Μπαντής, Αραμπατζής (63′ Zerka), Lima, Josemi, Κυριαζής, Dani, Παπαστεριανός, Pitu, Soltani, Epalle, Iacob.
Πανιώνιος: Macho, Kvirkvelia, Jonsson (22′ Σάμαρης), Omo, Balaban, Μήτρογλου, Γκαλίτσιος, Γουνδουλάκης, Σιόβας, Κοντοές, Cocalic.


Δεν υπάρχουν σχόλια: