ΣΙΝΕ

Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Super League: Ηρακλής-Παναθηναϊκός 1-3 (video)

Μετά από τρία αρνητικά αποτελέσματα (δύο ήττες και μία ισοπαλία) ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες. Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τζιμπρίλ Σισέ, που ήταν ο δημιουργός και των τριών τερμάτων, οι "πράσινοι" επικράτησαν 3-1 του Ηρακλή στο "Καυτανζόγλειο" στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε το "πρώτο πιάτο" της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Ο Πετρόπουλος στο 4΄, 51΄ και ο Χριστοδουλόπουλος στο 83΄ ήταν οι σκόρερ του "τριφυλλιού", ενώ είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο 36΄ ο Μαχόπ.
Το παιχνίδι είχε ρυθμό από το ξεκίνημά του, με τον Παναθηναϊκό να μπαίνει "ζεστός" στο γήπεδο και μόλις στο 4ο λεπτό να παίρνει το προβάδισμα. Από δεξιά ο Σισέ έδωσε έτοιμο γκολ στον Πετρόπουλο, ο οποίος με κοντινή κεφαλιά δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα να νικήσει τον Ελευθερόπουλο (0-1). Μέχρι το 20ο λεπτό οι "πράσινοι" ήταν κυρίαρχοι στο ματς και θα μπορούσαν να πετύχουν και δεύτερο γκολ, με τον Καραγκούνη στο 11΄ (φάουλ) και στο 20΄ ο ίδιος παίκτης σούταρε άουτ.
Σιγά-σιγά ο "Γηραιός" ισορρόπησε και έφτασε στην ισοφάριση στο 36΄. Ο Αραμπατζής στάθηκε τυχερός, καθώς πήρε τη μπάλα από τον Σπυρόπουλο που τραυματίστηκε ενώ είχε κερδίσει στη μονομαχία τον αμυντικό του Ηρακλή, έβγαλε τη πάσα από δεξιά, ο Επαλέ έδωσε στον Μαχόπ, που από το ύψος της μικρής περιοχής πέτυχε με σουτ το 1-1. Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι πριν την ισοφάριση είχαν ένα φάουλ με τον Λίμα ελάχιστα άουτ, "αγγιξαν" και το δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, μετά το λάθος του Ιωαννίδη. Ο Επαλέ, όμως, νικήθηκε από τον Τζόρβα...
Με γρήγορο γκολ ξεκίνησε και το β΄ ημίχρονο ο Παναθηναϊκός. Ακριβώς όπως και στο πρώτο, ο Σισέ "σέρβιρε" και ο Πετρόπουλος εκτέλεσε, αυτή την φορά με κοντινό πλασέ στο 51΄(1-2). Οι "πράσινοι" ήταν το "αφεντικό" του ματς στην υπόλοιπη διάρκειά του και στο 83΄ "κλείδωσαν" τη νίκη τους, πάλι με τον Σισέ πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος πήρε το "ριμπάουντ" από την προσωρινή απόκρουση του Ελευθερόπουλου στο σουτ του Γάλλου και σε άδεια εστία διαμόρφωσε το τελικό 1-3. Στις καθυστερήσεις ο Τζόρβας έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ το σουτ του Ζερκά.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τριτσώνης (Αθηνών)
Κίτρινες: Κυριαζής, Λίμα - Κατσουράνης, Καντέ
Οι συνθέσεις:
ΗΡΑΚΛΗΣ (Γ. Παράσχος): Ελευθερόπουλος, Αραμπατζής (70΄ Καϊτά), Λίμα, Παπαστεριανός, Κυριαζής, Ντάνι, Κανακούδης (70΄ Ρόμπλες), Μάρα, Μαχόπ (81΄ Βουτσιάς), Ζερκά, Επαλέ.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ζ. Φερέιρα): Τζόρβας, Βύντρα, Σπυρόπουλος (39΄ Ιωαννίδης), Σαριέγκι (90΄ Σεϊταρίδης), Καντέ, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Μαρίνος, Πετρόπουλος (71΄ Χριστοδουλόπουλος), Σισέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: