ΣΙΝΕ

Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Super League: Λάρισα – Παναθηναϊκός 2-0 (videos)

Σπουδαία νίκη που διατηρεί τις ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία ζωντανές πήρε η Λάρισα απέναντι στον Παναθηναϊκό με 2-0 για την 25η αγωνιστική στη Super League 2010-2011. Ο Pancrate στο 22΄ και ο Tshibamba στο 27΄ ήταν οι σκόρερ για τους γηπεδούχους, ενώ στον Παναθηναϊκό φωνάζουν για πέναλτι που δεν τους δόθηκε στο 10ο λεπτό.
Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν καλύτερα και στο 10ο λεπτό ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Μελίσση μέσα στην περιοχή. Η ΑΕΛ κατάφερε γρήγορα να ισορροπήσει και μέσα σε πέντε λεπτά πέτυχε δύο γκολ παίρνοντας μεγάλο προβάδισμα για τη νίκη. Αρχικά στο 22΄ ο Pancrate με σουτ μέσα από την περιοχή δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Τζόρβα και στο 27΄ ο Tshibamba εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Βύντρα και έκανε το 2-0. Οι παίκτες του Ferreira προσπάθησαν να απαντήσουν, αλλά πότε το δοκάρι – στο 32΄ σε εκτέλεση φάουλ του Leto – και πότε ο Αμπάρης δεν τους επέτρεψαν να μειώσουν. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, οι «βυσσινί» είχαν ως στόχο, λογικά, να κρατήσουν το υπέρ τους προβάδισμα, κάτι το οποίο κατάφεραν χωρίς πολλά προβλήματα. Το «τριφύλλι» δεν απείλησε ουσιαστικά και έφυγε με σκυμμένο κεφάλι από τη θεσσαλική πόλη.
Σκόρερ: 22΄ Pancrate, 27΄ Tshibamba
Συνθέσεις
Λάρισα: Αμπάρης, Μελίσσης, Βενετίδης, Νταμπίζας, Ταυλαρίδης, Iglecias, Metin (87΄ Kuljic), Pancrate (75΄ Tall), Romeu, Tshibamba, Cousin (84΄ Blazek).
Παναθηανϊκός: Τζόρβας, Sarriegi, kante, Βύντρα, Σπυρόπουλος, G. Silva, Καραγκούνης (77΄ Cleyton), Νίνης (39΄ Μαρίνος), Govou (59΄ Πετρόπουλος), Leto, Cisse.
Τα γκολ από το Λάρισα – Παναθηναϊκός 2-0 (video)



Η φάση στην οποία ο Παναθηναϊκός ζήτησε πέναλτι για χέρι του Μελίσση (video)

Δεν υπάρχουν σχόλια: