ΣΙΝΕ

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Super League: Παναθηναϊκός – Κέρκυρα 2-1 (video)

Ο Παναθηναϊκός για την 27η αγωνιστική της Super League επικράτησε με 2-1 της Κέρκυρας στο «ΟΑΚΑ». Τα τέρματα των «πράσινων» σημείωσαν οι Χριστοδουλόπουλος στο 34’ και Cisse στο 39’, ενώ για τους φιλοξενούμενους μείωσε στο τελικό σκορ, στο 45’ ο Στολτίδης.
Η πρώτη ευκαιρία του αγώνα ανήκε στην Κέρκυρα, όταν στο 3’ το σουτ του Epstein πέρασε άουτ. Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 5’, όταν ο Χριστοδουλόπουλος, μετά από σέντρα του Βύντρα, έστειλε με κεφαλιά την μπάλα άουτ. Επόμενη καλή στιγμή στο 19’ με τον Τζόρβα να αποκρούει την κεφαλιά του Maznov. Η Κέρκυρα στο 20’ απείλησε εκ νέου με τον Στολτίδη, ο οποίος έπιασε αφύλακτος την κεφαλιά, αλλά δεν βρήκε στόχο. Δέκα λεπτά αργότερα ο Παναθηναϊκός σκόραρε, αλλά το γκολ του Cisse ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ. Στο 33’ ο Gilberto Silva σούταρε άστοχα, αλλά ένα λεπτό μετά (34’) οι «πράσινοι» πήραν το προβάδισμα με όμορφο σουτ έξω από την περιοχή του Χριστοδουλόπουλου. Στο 39’ το «τριφύλλι» διπλασίασε τα τέρματά του με τον Cisse, ο οποίος μετά από ωραία ενέργεια πλάσαρε εύστοχα στη δεξιά γωνία του Κωνσταντόπουλου. Στο 41’ το σουτ του Καραγκούνη δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 43’ ο Τζόρβας απέκρουσε το σουτ του Στολτίδη. Η Κέρκυρα μπήκε ξανά στο παιχνίδι στο 45’ με τον Στολτίδη να χρίζεται σκόρερ.
Με την έναρξη της επανάληψης (47’) ο Πετρόπουλος έστειλε με κεφαλιά την μπάλα άουτ, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα το μακρινό σουτ του Καραγκούνη δεν βρήκε στόχο. Η Κέρκυρα αντέδρασε και στο 56’ ο Maznov είδε τον Τζόρβα να διώχνει με τις γροθιές του σου του. Στο 58’ ο Καραγκούνης εκτέλεσε ένα φάουλ, αλλά ο Κωνσταντόπουλος ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε την μπάλα. Στο 66’ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ξανά με τον Gustavo Veronesi να σουτάρει και τον γκολκίπερ των «πράσινων» να απομακρύνει. Στο 69’ ο Leto, ο οποίος είχε περάσει πριν από λίγα λεπτά στο παιχνίδι, με σουτ έστειλε την μπάλα άουτ. Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό στο 79’ όταν ο Cisse σούταρε και ο Κωνσταντόπουλος απέκρουσε και στην επαναφορά ο Γάλλος σημάδεψε το κάθετο δοκάρι. Στο 88’ η Κέρκυρα απώλεσε μια αξιόλογη ευκαιρία, όταν η κεφαλιά του Ιωάννου από το ύψος του πέναλτι δεν βρήκε στόχο, ενώ η τελευταία καλή φάση της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 90’ με το σουτ του Καραγκούνη να περνάει άουτ. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε λοιπόν νικητή τον Παναθηναϊκό με 2-1.
Σκόρερ: 34’ Χριστοδουλόπουλος, 39’ Cisse / 45’ Στολτίδης
Διαιτητής: Χαραλαμπίδης (Καβάλας)
Βοηθοί: Γκάγκας (Λάρισας), Δημητριάδης (Μακεδονίας)
Οι συνθέσεις:
Παναθηναϊκός: Τζόρβας, Βύντρα, Boumsong, Kante (35′ Σεϊταρίδης), Ιωαννίδης, Κατσουράνης, Gilberto Silva, Καραγκούνης, Χριστοδουλόπουλος (76′ Νίνης), Cisse, Πετρόπουλος (66′ Leto)
Κέρκυρα: Κωνσταντόπουλος, Ιωάννου, Βενέτης, Στολτίδης, Λαμπρόπουλος, Μονιάκης, Maznov (86′ Τσίγκας), Gustavo Veronesi, Epstein, Ιωάννου, Μακρής (84′ Γιάντσης)




Δεν υπάρχουν σχόλια: