ΣΙΝΕ

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Super League: Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 2-2 (video)

Ισόπαλοι 2-2 αναδείχθηκαν Ατρόμητος και ΠΑΟΚ στο Περιστέρι για την 27η αγωνιστική στη Super League 2010 – 2011. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Σφακιανάκης, ο οποίος «άνοιξε» και «έκλεισε» το σκορ στο 13΄ και το 88΄, ενώ για τους «ασπρόμαυρους» το δρόμο προς τα δίχτυα βρήκαν οι Lino (19΄) και El Zhar (51΄).
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 13ο λεπτό με πλασέ του Σφακιανάκη, ωστόσο η απάντηση των παικτών του Μάκη Χάβου ήταν άμεση. Ο Σαλπιγγίδης κέρδισε στο 18΄ το πέναλτι από τον Oliveira, ο Vierinha ανέλαβε την εκτέλεση, ο Itandje απέκρουσε, αλλά στην επαναφορά ο Lino έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στη συνέχεια, το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό, αλλά έλειπαν οι μεγάλες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Όλα αυτά έως το 51΄ όταν ο El Zhar εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Μελισσά έφυγε στην αντεπίθεση πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του. Στο 65΄μάλιστα, ο Arias με σουτ έξω από την περιοχή σημάδεψε το δοκάρι. Ο Ατρόμητος ισοφάρισε τα… δοκάρια στο 80΄ με εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ του Saganowski, οκτώ λεπτά αργότερα, όμως έφερε το παιχνίδι στα ίσα και πάλι με το Σφακιανάκη, oποίος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Σκόρερ: 13΄, 88΄ Σφακιανακης / 19΄ Lino, 51΄ El Zhar
Συνθέσεις
Ατρόμητος: Itandje, Σκόνδρας, Oliveira, Νάστος, Μελισσάς (55΄ Δάρλας), Νεμπεγλέρας, Sarmiento (70΄ Saganowski), Σφακιανάκης, Brito, Camara, Αναστασάκος
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Lino, Etto, Contreras, Cirillo, Garcia, Arias, Vierinha, El Zhar (78΄ Φωτάκης), Ivic (90΄ Savini), Σαλπιγγίδης (72΄ Αθανασιάδης)








Δεν υπάρχουν σχόλια: