ΣΙΝΕ

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Super League: Ολυμπιακός Βόλου – Πανσερραϊκός 3-0 (video)

Ακόμη ένα βήμα για την είσοδό του στην πρώτη πεντάδα έκανε ο Ολυμπιακός Βόλου που επικράτησε με 3-0 του Πανσερραϊκού στο Πανθεσσαλικό για την 25η αγωνιστική στη Super League 2010-2011. Σκόρερ για τους νικητές, που έχουν πλέον 38 βαθμούς και βρίσκονται στην τρίτη θέση, ήταν οι Nemeth (15΄), Breska (42΄) και Tomas (85΄).
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα και προηγήθηκαν στο 15ο λεπτό με διαγώνιο σουτ του Nemeth. Η απάντηση των Σερραίων ήρθε 10 λεπτά αργότερα, με την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι του Japukovic από εκτέλεση φάουλ του Bjelic. Η ομάδα του Κατσαβάκη στεκόταν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να πετύχει και δεύτερο τέρμα στο 42΄, με τον Breska να εκμεταλλεύεται ιδανικά την πάσα του Καπετάνου και να κάνει το 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο οι ρυθμός έπεσε με αποτέλεσμα οι φάσεις να είναι ελάχιστες. Στην πιο αξιόλογη από αυτές ο Breska σκόραρε ξανά στο 66΄, αλλά υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ και το γκολ ακυρώθηκε. Τελικά το 3-0 διαμόρφωσε ο Tomas στο 85΄, όταν και προωθήθηκε σε εκτέλεση κόρνερ και νίκησε από κοντά τον Fernandes.
Σκόρερ: 15΄ Nemeth, 42΄ Breska, 85΄ Tomas
Συνθέσεις
Ολυμπιακός Βόλου: Japukovic, Dolezaj, Καπετάνος, Breska, Ζαραδούκας, Sankare, Martin, Ρόκας (69΄ Acosta), Selezj, Nemeth (79΄ Ticao), Σολάκης (55΄ Tomas)
Πανσερραϊκός Fernandez, Bjelic, Kis (75΄ Κοντος), Dale, Παπάζογλου, Parker, Ανάκογλου, Τριανταφύλλου, Sidic (86΄ Γιαννόπουλος), Kerla, Castro (46΄ Diogo)
Τα γκολ από το Ολυμπιακός Βόλου – Πανσερραϊκός 3-0 (video)



Δεν υπάρχουν σχόλια: