ΣΙΝΕ

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Super League: Πανιώνιος – Λάρισα 3-3 (video)

Πολλά γκολ και πλούσιο θέαμα στη Νέα Σμύρνη, όπου Πανιώνιος και Λάρισα έμειναν στο 3-3, σε αναμέτρηση για την 26η αγωνιστική της Super League. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 με τέρματα των Γκαλίτσιου και Μήτρογλου. Η ΑΕΛ μείωσε σε 2-1 με τον Metin, όμως ο Balaban έδωσε εκ νέου αέρα δύο γκολ στην ομάδα του. Τελικά η Λάρισα με τους Metin και Νταμπίζα να βρίσκουν δίχτυα στο τελευταίο δεκάλεπτο κατάφερε να «κλέψει» τον βαθμό.
Ο Πανιώνιος ξεκίνησε πιο δυνατά, αλλά η Λάρισα ήταν αυτή που έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία στο 6’ με τον Κούλιτς. Η ΑΕΛ σκόραρε λίγα λεπτά μετά, όμως ο διαιτητής Παππάς ακύρωσε το γκολ για επιθετικό φάουλ στην προβολή του Kuljic στον Κοντοέ. Τελικά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 21’ με κεφαλιά του Γκαλίτσιου. Οι «κυανέρυθροι» 11 λεπτά μετά έκαναν και το 2-0 με πέναλτι του Μήτρογλου. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.
Στην επανάληψη οι Θεσσαλοί βγήκαν μπροστά με στόχο να μειώσουν και απείλησαν με δύο σουτ του Μετίν. Η πίεσή τους απέδωσε στ 61’ με τον Νταμπίζα να σκοράρει με κεφαλιά. Τρία λεπτά αργότερα οι «βυσσινί» άγγιξαν την ισοφάριση, αλλά η κεφαλιά του Iglesias σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων. Η ΑΕΛ συνέχισε να πιέζει και έχασε δύο καλές ευκαιρίες με τους Metin και Canobbio. Και εκεί που όλα έδειχναν που πλησιάζει το 2-2, ο Πανιώνιος με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Balaban στο 76’ έκανε κόντρα στη ροή του αγώνα το 3-1. Όμως η Λάρισα δεν παρέδωσε τα όπλα και κατάφερε στα τελευταία λεπτά να φέρει το ματς στα ίσα. Αρχικά μείωσε με πέναλτι του Metin στο 83’ και στη συνέχεια ο Νταμπίζας (86’) ισοφάρισε με κεφαλιά. Ο αρχηγός της ΑΕΛ πανηγύρισε βρίζοντας και κλωτσώντας πινακίδες και σωστά αποβλήθηκε. Μέχρι το φινάλε του αγώνα δεν άλλαξε κάτι και έτσι οι δύο αντίπαλοι πήραν από έναν βαθμό.
Σκόρερ: Γκαλίτσιος 21′, Μήτρογλου πεν. 32′, Balaban 76′ / 61′ και 83′ πεν. Metin, 86′ Νταμπίζας
Διαιτητής: Παππάς
Βοηθοί: Τρύφων, Γούκος
Κόκκινη: 86′ Νταμπίζας
Οι συνθέσεις:
Πανιώνιος: Macho, Γκαλίτσιος, Κοντοές, Omo, Kvirkvelia, Cocalic, Σιόβας, Γουνδουλάκης, Kumordzi (72′ Balaban), Μήτρογλου, Sverkos (59′ Latka)
Λάρισα: Αμπάρης, Νταμπίζας, Ταυλαρίδης, Βενετίδης, Μελίσσης (46′ Tall), Abubakari (64′ Canobbio), Iglesias, Metin, Romeu (46′ Cousin), Pancrate, Kuljic
Δείτε σε video όλα τα γκολ






Δεν υπάρχουν σχόλια: