ΣΙΝΕ

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Super League: Ολυμπιακός – ΑΕΚ 6-0 (video)

Με εντυπωσιακό τρόπο ο Ολυμπιακός είναι και επίσημα ο πρωταθλητής της Super League 2010 – 2011, συντρίβοντας την ΑΕΚ με 6-0 για την 27η αγωνιστική.
Οι παίκτες του Valverde μπήκαν αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους αντιπάλους τους, φτάνοντας με άνεση και στυλ στο θρίαμβο.
Μόλις στο 2ο λεπτό ο Ibagaza εκτέλεσε το κόρνερ, η μπάλα κατέληξε στον Djebbour και αυτός με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε το 1-0. Ακόμη μία στημένη φάση από τον Αργεντίνο και η τρικυμία που επικρατούσε στην άμυνα των «κιτρινόμαυρων» έδωσαν την ευκαιρία στον Mellberg να διπλασιάσει στο 7΄ τα τέρματα για την ομάδα του. Η Ένωση ήταν ανήμπορη να αντιδράσει και οι γηπεδούχοι δεν το άφησαν ανεκμετάλλευτο πετυχαίνοντας και τρίτο τέρμα στο 23΄ με τον Fuster. Το παιχνίδι τελείωσε ουσιαστικά εκεί. Η AEK έκανε κάποιες σπασμωδικές προσπάθειες για να αντιδράσει, αλλά ο Djebbour στο 61΄ «έγραψε» με καταπληκτικό πλασέ το 4-0, «χτυπώντας» για δεύτερη φορά απέναντι στην πρώην ομάδα του. Το «ερυθρόλευκο» πάρτι, όμως, είχε και συνέχεια. Mirallas και Holebas προσέθεσαν τα ονόματά τους στον πίνακα των σκόρερ, διαμορφώνοντας το τελικό 6-0.
Σκόρερ: 2΄, 61΄ Djebbour, 7΄ Mellberg, 20΄ Fuster, 68΄ Mirallas, 70΄ Holebas
Συνθέσεις
Ολυμπιακός: Pardo, Μανιάτης, Mellberg Αβρ. Παπαδόπουλος, Holebas, Modesto, Ibagaza (52΄ Hurtado), Mirallas (75΄Pantelic), Riera, Fuster, Djebbour (71΄ Rommedahl).
ΑΕΚ: Saja, Nasuti, Μανωλάς, Mateos, Λαγός, Michel, Καφές, Diop, Guerreiro (46΄ Λυμπερόπουλος), Scocco (82΄ Edder), Baha
Τα γκολ από το Ολυμπιακός – ΑΕΚ 6-0 (video)








Δεν υπάρχουν σχόλια: