ΣΙΝΕ

Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Βραβεύτηκε ο Vitolo ως MVP της 26ης αγωνιστικής της Super League

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Vitolo, παρέλαβε σήμερα, σε εκδήλωση που έγινε στη Σουρωτή, το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της 26ης αγωνιστικής της Super League.
Το βραβείο του MVP παρέδωσε στον Vitolo ο γενικός αρχηγός του «Δικεφάλου του Βορρά», Κώστας Ιωσηφίδης, ο οποίος του είπε: «Να είσαι πάντα υγιής, πάντα δυνατός και πάντα πρώτος».
Ο Vitolo από την πλευρά του απάντησε στον κύριο Ιωσηφίδη: «Είναι τιμή μου να δέχομαι αυτό το βραβείο από εσάς, χαίρομαι περισσότερο γι’ αυτό, παρά για το βραβείο»
Ο Ισπανός μέσος έπειτα αναφέρθηκε στην πορεία του ΠΑΟΚ: «Σίγουρα, δεν είναι η καλύτερη στιγμή για μας, οι μεγάλες ομάδες είναι αυτές που σηκώνονται έπειτα από ένα μεγάλο χτύπημα και εμείς δεχτήκαμε ένα μεγάλο χτύπημα από την ΑΕΚ. Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει εδώ και τρία χρόνια, ότι είναι ικανός να σηκώνεται μετά από τέτοιες καταστάσεις»
Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Το χτύπημα που δεχτήκαμε είναι ακόμη νωπό, το πρωτάθλημα όμως συνεχίζεται και εμείς δεν πρέπει να σταματήσουμε. Το σημαντικότερο είναι να κερδίσουμε τα παιχνίδια που έμειναν για το πρωτάθλημα και να μπούμε στα πλέι οφ».
Τέλος για το τι δεν πήγε καλά στον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ: «Στην ομάδα πιστεύουμε όλοι ότι δεν κάναμε ένα καλό παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: