ΣΙΝΕ

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Α.Ο. Σειρήνα - Βατανιακός 0-3

Δ΄ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 3ος ΟΜΙΛΟΣ
Κυριακή: 10-04-2011, ώρα: 17.00 μ.μ.
Δημοτικό γήπεδο Μεγάλου Σειρηνίου
Πέρασε και από το Σειρήνι ο πρωτοπόρος Βατανιακός, δίκαια όπως δείχνει και το τελικό σκορ, με τον αγώνα όμως να έχει δυο όψεις. Στο α΄μέρος η Σειρήνα ήταν αυτή που κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο. Με παίχτες παθιασμένους, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και δυο μεγάλες ευκαιρίες να προηγηθεί, Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι μόλις στο 39ο λεπτό, ο Βατανιακός επισκέφθηκε με αξιώσεις την εστία του Τσακστάρα.
Στο β΄μέρος, μια αναιμική και νωθρή Σειρήνα, υπέκυψε φυσιολογικά στους φιλοξενούμενους που πέτυχαν τρία τέρματα και διατήρησαν μ’ αυτόν τον τρόπο τους 4 βαθμούς διαφορά από τη Νάουσα.
Α΄ημίχρονο
1ο λεπτό- Ωραία προσπάθεια του Χρ. Καραγιάννη, πάσαρε στον Ιωαννίδη που σούταρε για να μπλοκάρει ο Σακελαρίδης.
16ο λεπτό- Μεγάλη ευκαιρία για τη Σειρήνα ν’ ανοίξει το σκορ, όταν ο Χρ. Καραγιάννης μπήκε από δεξιά, έβγαλε στον Ιωαννίδη στο ύψος της μεγάλης περιοχής το σουτ όμως που επιχείρησε, απέκρουσε σωτήρια με τα πόδια πάνω στη γραμμή ο Παπαδόπουλος.
18ο λεπτό- Φανταστική απόκρουση του Σακελαρίδη σε βολίδα του Τζερεμέ.
39ο λεπτό- Σέντρα του Μίγκου από αριστερά, προβολή του Κυπαρίσση από εμφανή θέση οφσαϊτ, βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι του Τσακστάρα.
Β΄ημίχρονο
47ο λεπτό- Οι παίχτες του Βατανιακού δεν έπαιξαν το fair-play, o Τσικαδέρης μπήκε από δεξιά, σούταρε δυνατά, απέκρουσε ασθενώς ο Τσακστάρας και ο επερχόμενος Κυπαρίσσης από κοντά σημείωσε το 0-1.
55ο λεπτό- Αντεπίθεση των φιλοξενουμένων, έξοχη μεταβίβαση του Κυπαρίσση στον Τσικαδέρη που από θέση τετ-α-τετ αστόχησε.
59ο λεπτό- ΄Εξοχος συνδυασμός Κυπαρίσση - Τσικαδέρη, τελικός αποδέκτης της μπάλας ο Μπέης που μόνος προ του Τσακστάρα πέτυχε το 0-2.
71ο λεπτό- Πολύ καλό σουτ του Τζερεμέ, πέρασε ελάχιστα άουτ.
76ο λεπτό- Απευθείας φάουλ έξω απ’ την περιοχή εκτέλεσε ο Κυπαρίσσης και ο Τσακστάρας απέκρουσε στη γωνία του σε κόρνερ.
84ο λεπτό- Ασίστ του Καραγιάννη στον Κυπαρίσση που κεραυνοβόλησε τον Τσακστάρα, σημειώνοντας το τελικό 0-3.
Κόκκινες κάρτες: Γιαπιτζής 68΄, Αθανασόπουλος 47΄(βρισκόταν στον πάγκο της Σειρήνας)
Με λάθη η διαιτησία:
Διαιτητής: Κων/νος Μπαλατσούκας (Ηπείρου), Α΄Βοηθός: Αχιλλέας Ευαγγελίας, Β΄Βοηθός:  Νικόλαος Τίκας.
Παρατηρητής: Γρηγόριος Ρόντσης (Καστοριάς)
Α.Ο.ΣΕΙΡΗΝΑ (Θ. Φαλτάκας): Κ. Τσακστάρας, Κ. Πολύζος, Ε. Δούμας (80΄Γ. Βαζάκας), Σ. Κυριακίδης, Γ. Λάμαρης, Δ. Γκέτσιος, Στ. Τζερεμές,  Κλ. Κουκουτσέλας (69΄ Π. Μπόζιαρης), Αβ. Ιωαννίδης, Χρ. Καραγιάννης,  Χρ. Μπλάντος (85΄Γ. Γεωργίου)
Βατανιακός: Σακελαρίδης, Παπαδόπουλος, Μίγκος, Κραγιόπουλος, Γιαπιτζής, Μαυρίδης, Τσικαδέρης (82΄Καραγιάννης), Σιδηρόπουλος (46΄Μπέης), Κυπαρίσσης, Ποτουρίδης, Ανδρονικίδης (87΄Αγγελάκης)

Δεν υπάρχουν σχόλια: