ΣΙΝΕ

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ – ΛΕΥΚΑΔΙΑ ΝΑΟΥΣΑΣ 0-9

28 αγωνιστική
Δ ΕΘΝΙΚΗ – 3ος ΟΜΙΛΟΣ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ – ΛΕΥΚΑΔΙΑ ΝΑΟΥΣΑΣ
0-9 (0-4)


Σ’ ένα ματς που δεν επιδέχεται κριτικής τα Λευκάδια διέλυσαν κυριολεκτικά τη Σιάτιστα με 0-9. Τεράστια η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων και μονόλογος των φιλοξενουμένων επί 90 λεπτά. Χαρακτηριστικό είναι ότι η Σιάτιστα, ούτε μια φορά κατά τη διάρκεια του αγώνα, δεν απείλησε την εστία του Κωνσταντινόπουλου. Πρέπει επίσης να σημειώσουμε το γεγονός, ότι η Σιάτιστα που εδώ και πολύ καιρό αποχαιρέτησε την κατηγορία, χάρη στην επιμονή του Προέδρου της Θόδωρου Πεσνικά, που ουσιαστικά παλεύει και συντηρεί την ομάδα μόνος του, αγωνίζεται με μικρά παιδιά και στο συγκεκριμένο αγώνα στην ενδεκάδα της αγωνιζόταν πατέρας, γιος και γαμπρός.
Μεγάλος πρωταγωνιστής της συνάντησης ο ΄Εξαρχος που πέτυχε τα 5 από τα 9 γκολ της ομάδας του.
4ο λεπτό- Σουτ του Θεοδωρίδη από το ύψος της μεγάλης περιοχής, απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Μυλωνάς.
16ο λεπτό- Διείσδυση του Παπαδόπουλου από δεξιά, σέντρα ακριβείας και ο ΄Εξαρχος από κοντά με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τα Λευκάδια, 0-1.
18ο λεπτό- Ο Θεοδωρίδης με κεραυνό από το ύψος της περιοχής, διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του, 0-2.
22ο λεπτό- Ασίστ του Ηλιάδη στον ΄Εξαρχο που αστόχησε από κοντά.
33ο λεπτό- Τετ-α-τετ ο Θεοδωρίδης μετά από εκπληκτική λόμπα στην πλάτη της άμυνας του Γκόγκα, πλάσαρε όμως άουτ.
36ο λεπτό- Βολίδα του Ματζιαρίδη απέκρουσε ο Μυλωνάς και ο Θεοδωρίδης που καιροφυλακτούσε με πλασέ σημείωσε το 0-3.
41ο λεπτό- ΄Εξοχος συνδυασμός Ματζιαρίδη – Θεοδωρίδη, πάρε βάλε του τελευταίου στον ΄Εξαρχο, που απλώς έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα, 0-4.
47ο λεπτό- Επέλαση του Παπαδόπουλου από αριστερά, βρήκε πολύ ωραία τον ΄Εξαρχο στη μικρή περιοχή, που στοπάρισε, απέφυγε το Μυλωνά και πέτυχε το 0-5.
60ο λεπτό- Ασίστ του Ζαχαριουδάκη στον Τσαλμά, που δεν δυσκολεύτηκε με δυνατό συρτό σουτ, να πετύχει το 0-6.
50ο λεπτό- Μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίσουν στο σκορ, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Γκόγκα, ο ΄Εξαρχος αστόχησε από κοντά με το κεφάλι.
67ο λεπτό- Φοβερή ατομική προσπάθεια του Κλ. Κουκουτσέλα, από αριστερά, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, έβγαλε επικίνδυνη σέντρα σουτ που βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι του Κωτσιόπουλου.
70ο λεπτό- Χάθηκε η μπάλα σε συνδυασμό  Ζαχαριουδάκη - Τσαλμά, τελικός αποδέκτης ο ΄Εξαρχος που με ιδανικό πλασέ σημείωσε το 0-7.
83ο λεπτό- Καλοχτυπημένο φάουλ από αριστερά του Κωτσιόπουλου, πετάχτηκε ο Ηλιάδης και με φοβερή κεφαλιά έγραψε το 0-8.
86ο λεπτό- Φάουλ από το χώρο του κέντρου εκτέλεσε συρτά ο Κωτσιόπουλος, πετάχτηκε ο ΄Εξαρχος που άλλαξε την πορεία της μπάλας και σημείωσε το τελικό 0-9.

΄Αριστη η διαιτησία των κ.κ. Μυριούνη, Κόλλια και Κωστάρα (Ηπείρου).

Κόκκινες κάρτες: 85΄Νούσιας, 90+ Μυλωνάς

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ: Μυλωνάς, Νούσιας, Γκαραγκούνης, Γράβας, Λάτσιος, Τσιαούσης, Ντίνας, Χρ. Κωντσιόγλου (46΄Γ. Ντέρος), Γ. Κωντσιόγλου (46΄Β. Ντέρος), Δαϊνάς, Ζησόπουλος (33΄Στέργου)

Λευκάδια Ημαθίας (Τόλης Τερζής): Κωνσταντινόπουλος, Κοτζαχρήστος, Σαρμλίνος, Αμανατίδης (58΄Κωτσιόπουλος), Ηλιάδης, Μαντζιαρίδης (46΄Θεοδοσιάδης),  Γκόγκας, Παπαδόπουλος, Τσιάλμας, ΄Εξαρχος, Θεοδωρίδης (46΄Ζαχαριουδάκης)

Δεν υπάρχουν σχόλια: