ΣΙΝΕ

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Α.Ε. ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΟΥ - ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ 1-2

 Α΄ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ
22η αγωνιστική
Α.Ε. ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΟΥ - ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ
1-2 (0-0)
Σάββατο: 09-04-2011
ώρα: 17.00 μ.μ.
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ
Διαιτησία: Χαραλαμπίδης, Φώλιας, Λιάκας (Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ)
Ασταμάτητα τα  Γρεβενά Αεράτα,  πέρασαν πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ, απ’ την έκπληξη του β΄γύρου ομάδα της Κοκκινιάς. Πλέον τα Γρεβενά Αεράτα μετά και την ήττα της Κιβωτού, είναι αγκαλιά με το τίτλο του Πρωταθλητή της φετινής αγωνιστικής περιόδου.
Το παιχνίδι στο πρώτο ημίωρο είχε δαιμονιώδη ρυθμό με την μπάλα ν’ ανεβοκατεβαίνει στις δυο εστίες και τους ποδοσφαιριστές να τα δίνουν κυριολεκτικά όλα. Μετά το 30΄τα Γρεβενά Αεράτα κυριάρχησαν πλήρως στον αγωνιστικό χώρο, οι επιθετικοί όμως έχαναν τη μια ευκαιρία πίσω απ’ την άλλη.
Στο β΄μέρος το παιχνίδι κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων ως το τέλος. Είχαμε μονόλογο των Αεράτων που έχαναν συνεχώς κραυγαλέες ευκαιρίες και είχαν μάλιστα και 4 δοκάρια. Τελικά ο Παπακώστας έδωσε το προβάδισμα στο 67ο λεπτό στους φιλοξενούμενους με την Κοκκινιά στη μοναδική της επίσκεψη στα καρέ του Βίδρα, να ισοφαρίζει 4 λεπτά αργότερα και να δίνει νέο ενδιαφέρον στο ματς. Τελικά η πλήρης κυριαρχία των Αεράτων επιβραβεύτηκε πάλι με τον Παπακώστα στο 81ο λεπτό, κι έτσι τα Γρεβενά Αεράτα 4 αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος στέφονται όπως δείχνουν τα πράγματα πρωταθλητές.
Α’ ημίχρονο
5ο λεπτό – Κόρνερ εκτέλεσε ο Δ. Βλάχος από δεξιά, κεφαλιά πάσα του Κοτλίδα μέσα στην περιοχή, ανάποδο ψαλίδι του Κωσταρέλη, μπλόκαρε ο Βίδρας.  
7ο λεπτό -  Ο Ντινόπουλος ελίχθηκε στο ύψος της μεγάλης περιοχής, έπιασε δυνατό σουτ που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Γκιουλέκα..
10ο λεπτό – Πολύ καλό σουτ του Δ. Βλάχου πέρασε ελάχιστα άουτ.
12 λεπτό – Βολίδα του Αναστασιάδη, πέρασε λίγο άουτ πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι.  
21ο λεπτό – Ο Τσεπίδης τροφοδότησε τον Ντινόπουλο που έπιασε αμέσως το σουτ, για ν’ αποκρούσει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Γκιουλέκας.
34ο λεπτό – Τεράστια διπλή ευκαιρία έχασαν τα Αεράτα, όταν ο Αναστασιάδης εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, ο Παπακώστας έπιασε την κεφαλιά που βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και ο Δημητριάδης που πήρε την επαναφορά δεν μπόρεσε από τα 2 μ. να νικήσει το Γκιουλέκα με κεφαλιά, ο οποίος απέκρουσε εκπληκτικά σε κόρνερ.
37ο λεπτό – Τεράστια διπλή ευκαιρία για τα Αεράτα, όταν ο Π. Λάλλος έβγαλε μόνο του τον Ντινόπουλο που πλάσαρε για ν’ αποκρούσει με τα πόδια ο Τζιόγκου, ο Θ. Δημόπουλος που έγινε κάτοχος της μπάλας έβγαλε τη σέντρα, για ν’ αστοχήσει ο Παπακώστας με κεφαλιά σε κενή εστία.
42ο λεπτό – Πάλι ο Αναστασιάδης εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, κεφαλιά πάσα του Οικονόμου στο Δημητριάδη που αστόχησε από κοντά με πλασέ.
Β’ ημίχρονο
 52ο λεπτό – ΄Εξοχη ατομική προσπάθεια του Θ. Δημόπουλου από αριστερά, ασίστ στον Παπακώστα που αστόχησε από κοντά.
60ο λεπτό –  Σέντρα ακριβείας του Κατσαντώνη, μόνος ο Ντινόπουλος κατάφερε να αστοχήσει από τα 3 μ.
67ο λεπτό –  ΄Εσπασε το ρόδι ο Παπακώστας, που κέρδισε τις κόντρες σε φάση διαρκείας στην περιοχή της Κοκκινιάς και με συρτό σουτ σημείωσε το 0-1.
71ο λεπτό –  Σέντρα του Δ. Βλάχου από αριστερά, πετάχτηκε ο Αράπογλου και με κοντινή προβολή ισοφάρισε σε 1-1.
78ο λεπτό –  Τετ-α-τετ ο Παπακώστας μετά από κεφαλιά πάσα του Ντινόπουλου, πλάσαρε όμως ελάχιστα άουτ.


81ο λεπτό -  Σέντρα του Κατσαντώνη από αριστερά, φανταστική προσπάθεια του Οικονόμου, ο οποίος κατέβασε την μπάλα μέσα στην περιοχή με το στήθος, απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο και «πάρε βάλε» στον Παπακώστα που πέτυχε το τελικό 1-2.
83ο λεπτό –  Τετ-α-τετ ο Ντινόπουλος μετά από ασίστ του Παπακώστα, πλάσαρε σύρριζα άουτ.
86ο λεπτό –  Αυτή τη φορά ο Παπακώστας αστόχησε από θέση τετ-α-τετ.
89ο λεπτό –  Κεραυνό του Αναστασιάδη απέκρουσε εντυπωσιακά ο Γκιουλέκας.
΄Αριστη η διαιτησία των κ.κ.  Χαραλαμπίδη, Φώλια, Λιάκα (Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ)

Α.Ε. ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΟΥ:  Γκιουλέκας, Γ. Βλάχος, Σιμόπουλος (46΄Ναζίφ), Κωσταρέλης, Καραβέλης, Κοτλίδας, Στρίμπας, Γκούμας, Δ. Βλάχος (76΄Λιολιόπουλος), Τέγος, Αράπογλου


ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ (Τάκης Παπαγεωργίου – Θωμάς Καραγεώργος): Βίδρας,  Κοτενίδης (60 Ρ. Δημόπουλος), Οικονόμου, Κατσαντώνης, Δημητριάδης, Αναστασιάδης, Θ. Δημόπουλος, Σ. Μπαλοδήμος, Παπακώστας,  Τσεπίδης,  Ντινόπουλος
Φώτης Μπαζάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια: