ΣΙΝΕ

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Συνάντηση συνεργατών του ΣΚΑΪ 100,3 στα Γρεβενά

Τον Ν. Γρεβενών επισκέφθηκαν το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Απριλίου, ιδιοκτήτες και στελέχη των ραδιοφωνικών σταθμών που συνεργάζονται με τον ΣΚΑΪ 100,3 από όλη την Ελλάδα. Εκτός από τον Star Fm 9,33 που τους υποδέχθηκε, έφτασαν στελέχη από Πάτρα (ΣΚΑΪ 89,4), Πύργο (Ολυμπιακή Ραδιοφωνία 92,3), Ναύπακτο (LEPANTO FM 101,4) ,Λαμία (FM 1 96,2), Λάρισα (Δημοτικό Ραδιόφωνο 93.6),  Άρτα ( Orange 96),  Τρίκαλα (ΣΤΑΓΩΝ 87,6), Κατερίνη (ΣΚΑΪ 92,6),Καβάλα (Alfa Radio 88,6), Σέρρες (Ράδιο Έψιλον 103 ΣΚΑΙ),Φλώρινα (Ράδιο Φλώρινα 101,5), Ηράκλειο (Μεσογειακή Ραδιοφωνία – ΣΚΑΪ Κρήτης 92,1), αλλά και Χίο (Ράδιο Αλήθεια 95,5).
 
Από την Αθήνα και τον όμιλο ΣΚΑΪ στα Γρεβενά, βρέθηκαν ο Γενικός Διευθυντής του ομίλου Γιάννης Σπανολιός , ο Διευθυντής του ραδιοφώνου  ΣΚΑΪ 100,3 Άρης Πορτοσάλτε, ο υπεύθυνος του Δικτύου Ηλίας Αντεπλής, η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Δώρα Γιαννακάκη, και η Αλκινόη Γιουλάτου του τμήματος Marketing.
 
Σκοπός της συνάντησης ήταν να συζητήσουμε  θέματα που αφορούν στο ελληνικό ραδιόφωνο, αλλά και να προγραμματίσουμε  από κοινού  τις επόμενες δράσεις μας.
 
Εδώ θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τα μέλη του Συλλόγου Ξενοδόχων του Ν. Γρεβενών (Σταμάτη Τζιούφα,  Κώστα Μπούμπαρο ), τον Λεωνίδα Τσεπίδη (Hotel Leonidas) τον Βάιο Γούσιο (Hotel Αίγλη), τον Θεόδωρο Σιούλα (Ψησταριά Αετοφωλιά) για τα υπέροχα γεύματα , τον Απόστολο Διανέλλο (Overland) για το «ταξίδι» στην Βάλια Κάλντα, τον Φώτη Παρασκευαΐδη για τον γευστικό και συγχρόνως μαγικό κόσμο του μανιταριού αλλά και για την ξενάγηση στο βουνό της Βασιλίτσας, τον Φορέα του Χιονοδρομικού Κέντρου Βασιλίτσας για όσα μας παρείχαν.
 
Ακόμη ευχαριστούμε  τα ξενοδοχεία για την άριστη φιλοξενία (τα αναφέρω με τυχαία σειρά): « Αγνάντι του Μπέκα», “Casa Lamondi”, «Don Constantino»,  «Πίνδος Resort», « η Νεράιδα της Λάβδας», “Βασιλίτσα Resort”, «Αλώνι του Ήλιου», «Τυμφαία Αλατόπετρα», «Κωστούλη Θεοχάρης», «Πίνδος Παλλάς» (Πετρέτζιος),   «Λάβδα  Καρακίτσιος».
Χρήστος Μίμης

Δεν υπάρχουν σχόλια: