ΣΙΝΕ

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Η οικογένεια με τα 119 μέλη!

«Λυπάμαι τον ταχυδρόμο!»
Με αυτές τις τρεις λέξεις στο μυαλό της ετοιμαζόταν να γιορτάσει την ημέρα της μητέρας η Γιούνα Ράιτ, που στη Βρετανία γιορτάστηκε προχθές. Η 83χρονη Βρετανίδα μπορεί δικαίως να αποκαλεί τον εαυτό της «μάνα του λόχου», αφού έχει δώδεκα παιδιά, πενήντα ένα εγγόνια, πενήντα τέσσερα δισέγγονα και δύο τρισέγγονα… δηλαδή 119 το σύνολο. Τόσες ήταν και οι ευχετήριες κάρτες που αναμενόταν να λάβει από την οικογένειά της.
Η Γιούνα Ράιτ, η οποία υπήρξε μοναχοπαίδι και πάντα της έλειπε ένα αδερφάκι, δεν θέλησε να στερήσει τα δικά της παιδιά από αδέρφια. Ετσι, απέκτησε δώδεκα, τα οποία με τη σειρά τους δημιούργησαν τις δικές τους πολυμελείς οικογένειες. Μάλιστα, μέσα στη φετινή χρονιά η ευρύτερη οικογένεια θα μεγαλώσει κι άλλο, αφού θα έρθουν να προστεθούν δύο ακόμα δισέγγονα και ένα τρισέγγονο.
«Νιώθω ευγνώμων για αυτή την υπέροχη οικογένεια, η οποία αναπτύσσεται γύρω μου. Είναι υπέροχα όταν μαζευόμαστε όλοι μαζί και κάνουμε πάρτι. Μου αρέσουν τα πάρτι και οι χοροί» δηλώνει η πανευτυχής γιαγιά, η οποία είχε τη χαρά να οργανώσει ένα τέτοιο πάρτι πέρσι για τα 83α γενέθλιά της και να υποδεχτεί και τα 119 μέλη της οικογένειάς της.
Την αγάπη της Γιούνα Ράιτ για τον χορό επιβεβαιώνει και η 53χρονη κόρη της Σίντι Κάλεντερ. «Συνήθως είναι η πρώτη που σηκώνεται στην πίστα και η τελευταία που κάθεται. Της αρέσει ειδικά η ρέγκε μουσική. Είναι μία εκπληκτική γυναίκα δεδομένης της ηλικίας της. Πάντα βρίσκει χρόνο για τον καθένα μας. Υπήρξε γκουβερνάντα κατά τη διάρκεια του πολέμου και θεωρώ ότι από εκεί πηγάζει αυτό».
Espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια: