ΣΙΝΕ

Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 16 ΜΗΝΩΝ ΠΕΦΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ 4ο ΟΡΟΦΟ… ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΙΑΣ ΒΡΕΤΑΝΙΔΑΣ

Όλη η ιστορία εκτυλίχθηκε στο Ορλάνδο των ΗΠΑ. Η Για Νέα Μάιλς είναι μόνο 16 μηνών και έχει ένα πραγματικό φύλακα άγγελο. Το μικρό κοριτσάκι έπεσε από το μπαλκόνι του τέταρτου ορόφου ενός ξενοδοχείου και προσγειώθηκε στην αγκαλιά της βρετανίδας ΄Ελεν Μπέρντ, 44 ετών.
Η νεαρή μητέρα ΄Ελεν Mάιλς, 20 ετών, είχε δώσει την κόρη της στους φίλους της, για να την προσέξουν! Το κοριτσάκι απομακρύνθηκε για λίγο προς τη βεράντα του ξενοδοχείου και τότε έγινε το κακό! 
Το κοριτσάκι πέφτει από την βεράντα, η βρετανίδα ακούει τις κραυγές, αντιλαμβάνεται το τί συμβαίνει και τρέχει να προλάβει το κοριτσάκι. Τα κατάφερε και έφθασε στην ώρα της η βρετανίδα, για να σώσει τη ζωή της Για Νέα Μάιλς. Η μικρή έπεσε ακριβώς στην αγκαλιά της!
Η Νέα Μάιλς νοσηλεύεται σε νοσοκομείο. Αλλά είναι σώα!
"Το μικρό κορίτσι δεν έκλαψε καθόλου! Ήμουν χαρούμενη και ανακουφισμένη που κατάφερα και το έπιασα", δήλωσε η Μπέρντ στη βρετανική εφημερίδα "The Telegraph".

Η ΄Ελεν Μπέρντ τιμήθηκε για το επίτευγμα της. Έλαβε το "Merit" Μετάλλιο από τον σερίφη του "Orange County’’.

"Όλοι ήταν τόσο συγκινημένοι όταν έσωσα το μικρό κορίτσι", δήλωσε η βρετανίδα.

"Ευχαριστώ τον Θεό που έσωσε τη ζωή του παιδιού μου", είπε η μητέρα του κοριτσιού, ΄Ελεν Mάιλς. "Και ευχαριστώ και αυτή την κυρία, γιατί είναι ένας άγγελος που μου εστάλη από τον ουρανό."
Χολιγουντιανή ταινία ή πραγματικότητα; Κι’ όμως πραγματικότητα! Μακάρι να είχαμε όλοι έναν φύλακα Άγγελο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: