ΣΙΝΕ

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Ταξίδευε για 24 χρόνια στη θάλασσα το μήνυμα 5χρονου αγοριού

Ένα μπουκάλι μετέφερε το μήνυμα ενός πεντάχρονου αγοριού για σχεδόν ένα τέταρτο... του αιώνα, μέχρι που βρήκε παραλήπτη στα χέρια ενός 13χρονου από τη Ρωσία.
Το αγόρι περπατούσε με τους γονείς του σε παραλία της Βαλτικής, όταν πρόσεξε ότι κάτι που γυαλίζει είναι μισοθαμμένο στην άμμο.
«Ήταν ένα μπουκάλι, με κεραμικό πώμα. Μέσα του υπήρχε ένα σημείωμα», περιγράφει τη στιγμή της ανακάλυψής του ο Daniil Korotkikh.

Το σημείωμα ήταν τυλιγμένο σε σελοφάν και δεμένο με ιατρικό επίδεσμο. Ο Daniil το έδωσε στον πατέρα του που ήξερε λίγα Γερμανικά.
«Με λένε Frank και είμαι πέντε ετών. Ταξιδεύω με τον πατέρα που προς τη Δανία. Όποιος βρει το μήνυμα ας μου γράψει και εγώ θα του απαντήσω», έγραφε.

Η χρονολογία του μηνύματος ήταν το 1987 και αναγραφόταν μια διεύθυνση σπιτιού στη Γερμανία.

Ο Frank σήμερα είναι 29 ετών. Οι γονείς του εξακολουθούν να μένουν στη διεύθυνση που είχε γράψει στο σημείωμά του.

Ήταν έκπληκτος όταν οι γονείς του του είπαν ότι ήρθε απάντηση 24 χρόνια μετά. Μάλιστα, θυμόταν αμυδρά το ταξίδι αυτό στη Δανία, όταν πέταξε το μπουκάλι στη θάλασσα.

Ο 29χρονος άνδρας και το 13χρονο αγόρι γνωρίστηκαν διαδικτυακά και υποσχέθηκε ο ένας στον άλλο να συνεχίσουν την αλληλογραφία τους.

Ο μικρός Ρώσος δεν μπορούσε να πιστέψει πώς «επιβίωσε» το μπουκάλι μέσα στη θάλασσα για 24 χρόνια.

Ο 29χρονος Frank είναι ενθουσιασμένος με τον καινούριο του φίλο: «Είναι μια καταπληκτική ιστορία», λέει και πιστεύει ότι θα αποτελέσει μια θετική επιρροή στη ζωή του Daniil.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: