ΣΙΝΕ

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Δ' ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ. Δείτε τις διαιτησίες της 30ης Αγωνιστικής

Η 29η Αγωνιστική στον 3ο όμιλο!
Πιο κοντά στον τίτλο ο Βατανιακός!!!
Ακόμη μια νίκη σημείωσε ο Βατανιακός, καθώς επικράτησε 3-0 στα Γρεβενά της Σειρήνας, ενώ η Νάουσα στο ντέρμπι της Ημαθίας νίκησε 4-1 την Αλεξάνδρεια. Νικηφόρα πέρασε από την Κατερίνη η Καστοριά, καθώς επικράτησε 1-0 του Εθνικού που ήταν ανώτερος ενώ ο Εθνικός Βατερού «ξέσπασε» κόντρα στον Μακεδονικό Φούφα, τον οποίο «διέλυσε» με 7-0.
Ο Σβορώνος πήρε σπουδαία νίκη με 5-0 επί της Πεντάβρυσου, ενώ ο Κάστορας κράτησε στο 0-0 τον Πυρσό Γρεβενών. «Διπλό» ελπίδας για παραμονή πήρε ο Όλυμπος Λεπτοκαρυάς, ο οποίος νίκησε 2-0 στην Ημαθία τα Λευκάδια.
Με σκόρερ τον Σαμανίδη...
Λευκάδια - Όλυμπος Λεπτ. 0-2
Νίκη που τον διατηρεί σε τροχιά παραμονής, ο Όλυμπος Λεπτοκαρυάς, ο οποίος επικράτησε 2-0 των Λευκαδίων στην Ημαθία, ενώ έχασε σημαντικές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.
Η ομάδα της Πιερίας χάρη σε δύο τέρματα του Σαμανίδη στο 31' και το 85' κατάφερε να αποδράσει με τους τρεις βαθμούς, μπαίνοντας "δυνατά" και πάλι στην μάχη της παραμονής.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΛΕΥΚΑΔΙΑ
Κωνσταντινόπουλος, Κοτζαχρήστος, Σαρμπίνος, Αμανατίδης, Ηλιάδης, Μαντζιαρίδης, Γιαουτζής, Τρούπκος, Τσάλμας (57' Θεοδωρίδης), Εξαρχος (63' Θεοδοσιάδης), Παπαδόπουλος (73' Γκόγκας).
ΌΛΥΜΠΟΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ
Χατζημηνάς, Αρβανίτης, Τιούτιος, Σιαμήτρας, Κεφτελίδης, Χατζής, Κατσαρός, Μιχαλήτσιος (87' Μπακάλης), Μότσανος (48' Λύρας), Σαμανίδης (89' Πάσχος), Μυστρίδης.
"Πάτησε γκάζι" στο βΉμίχρονο
Σειρήνα - Βατανιακός 0-3
Άνετα πέρασε από τα Γρεβενά ο Βατανιακός, επικρατώντας 3-0 της Σειρήνας, χαραμίζοντας όμως πάλι το πρώτο ημίχρονο.
Η ομάδα της Πιερίας βαδίζει ολοταχώς προς την κατάκτηση του τίτλου, αλλά και πάλι «ξύπνησε» στο δεύτερο ημίχρονο. Βέβαια, αυτή τη φορά η Σειρήνα δεν κατάφερε να σημειώσει κάποιο γκολ.
Έτσι, στο 47' ο Κυπαρίσσης άνοιξε το σκορ, ενώ στο 55' ο Μπέης έκανε το 0-2. Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε και πάλι ο Κυπαρίσσης στο 65'.
Η ένταση δεν έλειψε από το παιχνίδι, καθώς στο 48' ο Αθανασόπουλος της Σειρήνας αποβλήθηκε από τον πάγκο για έντονη διαμαρτυρία.
Στο 70' ο Γιαπιτζής δέχτηκε την δεύτερη κάρτα και άφησε τον Βατανιακό με δέκα παίκτες, όμως η αποβολή του δεν στοίχισε στην ομάδα.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΣΕΙΡΗΝΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
Τσακστάρας, Πολύζος, Κυριακίδης, Λάμαρης, Δούμας (80' Βαζάκας), Κουκουτσέλας (70' Μπόζιαρης), Γκέτσιος, Ιωαννίδης (85' Γεωργίου), Μπλάντος, Καραγιάννης, Τζερεμές
ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ
Σακελαρίδης, Παπαδόπουλος, Μίγκος, Κραγιόπουλος, Γιαπιτζής, Μαυρίδης, Τσικαδέρης (70' Καραγιάννης), Σιδηρόπουλος (50' Μπέης), Κυπαρίσσης, Ποτουρίδης, Ανδρονικίδης (80' Αγγελάκης)
Σε "τροχιά" παραμονής
Σβορώνος - Πεντάβρυσος 5-0
Την αντεπίθεση για την παραμονή του συνεχίζει ο Σβορώνος, ο οποίος επιβλήθηκε 5-0 της Πεντάβρυσου και διατηρήθηκε πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού.
Οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί από το ξεκίνημα του αγώνα, με τον Σκέντο να ανοίγει το σκορ στο 6' με κεφαλιά, ενώ ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0 στο 37' με σουτ, ενώ στο26' ο Κολαξίδης είχε δοκάρι.
Στο 61' ο Ραπτόπουλος με πλασέ έγραψε το 3-0, ενώ στο 67' ο Ζαπουνίδης με σουτ από κοντά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0.
Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 89' ο Τάσος, δίνοντας χαρακτήρα θριάμβου στη νίκη του Σβορώνου.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΣΒΟΡΩΝΟΣ
Σαρρής, Παπαδόπουλος, Τριανταφύλλου (60' Σκαμπαρδώνης), Κολαξίδης, Σκέντος, Κεσίδης, Μυστακίδης, Ραπτόπουλος (70' Καπασακαλίδης), Ζαπουνίδης, Σιδηρόπουλος, Μαργαρίτης (56' Τάσος).
ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΟΣ
Τσίτζηρας, Μήνος, Μασμανίδης (70' Παύλου Π.), Τοπαλίδης, Παύλου Α. (55' Καραμανίδης Γ.),Τσάγκας, Μπορόζης, Τζέλιος (46' Καραμανίδης Λ.), Γρηγοριάδης Θ., Σαχσανίδης, Γρηγοριάδης
"Ρεσιτάλ" χαμένων ευκαιριών...
Εθνικός Κατερίνης - Καστοριά 0-1
Οι πολύ μεγάλες ευκαιρίες που δημιούργησαν και έχασαν οι ποδοσφαιριστές του Εθνικού Κατερίνης "έκριναν" την αναμέτρηση στο γήπεδο Ι. Καλιανίδης με την Καστοριά να έχει κορυφαίο τον τερματοφύλακα Δημητριάδη και να παίρνει τους τρεις βαθμούς.
Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως οι «γουναράδες» ήταν πιο ουσιαστικοί και κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς.
Στο 21' ο Αλεξανδρίδης είχε δοκάρι για την Καστοριά, ενώ στο 39' ο ίδιος παίκτες με κοντινό πλασέ πέτυχε το μοναδικό τέρμα της συνάντησης.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Σαρπότας, Θεοδοσιάδης, Δερμίσης, Μαγκλάρας, Ελισιάδης, Ζυγόπουλος (53' Μετενίδης), Μπεκιάρης, Λαζαρίδης, Γκουνταμάνης, Κλιάνης (80' Δεληγιαννίδης), Καμπερίδης (64' Τάσιος)
ΚΑΣΤΟΡΙΑ
Δημητριάδης, Παπαδόπουλος, Τάντσης, Σαμπάνης, Σαββαΐδης, Τσαμτσάκης, Πετρόπουλος (77'Αναγνωστόπουλος), Αλεξανδρίδης, Στασινόπουλος (58' Γκούρλιας), Τζιώτζης, Μπαϊρακτάρης (58' Ματζάνας)
Τα αποτελέσματα
Εθνικός Κατερίνης-Καστοριά 0-1
Σβορωνος-ΑΣ Πεντάβρυσου 5-0

Αλεξάνδρεια-Νάουσα 1-4

Κάστωρ ΑΟ-Πυρσός Γρεβενών 0-0

Άρης Λόφων-Νίκη Αγκαθιάς 2-2

Λευκάδια Ημαθίας-Όλυμπος Λεπτοκαρυάς 0-2

Εθνικός Βατερού-Μακεδονικός Φούφας 7-0

ΑΜΣ Γαλατινής-Σιάτιστα 2-0

Σειρήνα Γρεβενών-Βατανιακός 0-3

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΕ 28 ΑΓΩΝΕΣ
1 Βατανιακός  69
2 Νάουσα 65
3 Εθνικός Βατερού 60
4 Καστοριά 60
5 Πυρσός Γρεβενών  57
6 Λευκάδια Ημαθίας 49
7 Αλεξάνδρεια  48
8 Νίκη Αγκαθιάς 44
9 Σβορωνος 41
10 Κάστωρ ΑΟ 40
11 ΑΜΣ Γαλατινής  39
12 Ολυμπος Λεπτοκαρυάς 36
13 Μακεδονικός Φούφα  27
14 Εθνικός Κατερίνης 27
15 Σειρήνα Γρεβενών  26
16 Αρης Λόφων  18
17 ΑΣ Πεντάβρυσου  13
18 Σιάτιστα  6
Η επόμενη αγωνιστική (30η) ΤΕΤΑΡΤΗ 13/4/2011
Δείτε τις διαιτησίες της 30ης Αγωνιστικής ΕΔΩ
Βατανιακός - Άρης Λόφων
Νάουσα - Πυρσός Γρεβενών
Νίκη Αγκαθιάς - Σβορωνος
Μακεδονικός Φούφας-Κάστωρ
Σιάτιστα-Αλεξάνδρεια
Καστοριά-Λευκάδια Ημαθίας
Όλυμπος Λεπτοκαρυάς-ΑΜΣ Γαλατινής
ΑΣ Πεντάβρυσου-Εθνικός Βατερού
Σειρήνα Γρεβενών-Εθνικός Κατερίνης

 Πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια: