ΣΙΝΕ

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Οι 6 Μεγαλύτεροι Μύθοι του Σεξ!

Πρώτος Μύθος
Όσο μακρύτερο είναι το όπλο σου τόσο μεγαλύτερη η απόλαυσή της.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ: Το ρητό που υποστηρίζει ότι το μέγεθος δεν παίζει ρόλο έχει βάση. Το ίδιο ισχύει και για την άποψη ότι, αν ξέρεις να το χειρίζεσαι, μπορείς να της προσφέρεις ικανοποίηση στο μάξιμουμ. Ακόμα κι αν στα πάνω σου δεν φτάνεις στα 15 εκ., που είναι η μέση στύση, μην το βάζεις κάτω. Αντιθέτως, βάλε υψηλούς στόχους αναζητώντας στα επάνω τοιχώματα του κόλπου της το σημείο G της. Για να διασφαλίσεις σίγουρη επιτυχία, γύρνα τη στα τέσσερα και μπες από πίσω. «Αυτή είναι η καλύτερη γωνία για να πετύχεις το G» λέει η Cathy Winks, συγγραφέας του The Good Vibrations Guide to the G-spot.
Δεύτερος Μύθος
Αν παραλείψεις τα προκαταρκτικά, δεν υπάρχει περίπτωση να τελειώσει.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ: Πάνω στο σεξ, το μυαλό της έχει μεγαλύτερη δύναμη από το σώμα της. Γι' αυτό και ο Ian Kerner, Ph.D., συγγραφέας του She Comes First, σου επισημαίνει: «Πριν από όλα, φρόντισε να τη διεγείρεις εγκεφαλικά». Ενα πρόστυχο βλέμμα ή μία φράση που θα ψιθυρίσεις στο αυτί της, ίσως την προθερμάνουν καλύτερα κι από 10 λεπτά προκαταρκτικών. Οπως λέει όμως ο Michael Perry, σεξοθεραπευτής στην Καλιφόρνια: «Αν πίσω από κάθε κίνησή σου κρύβεται η επιθυμία της διείσδυσης, θα το καταλάβει και ο ενθουσιασμός της θα αργοπορεί περισσότερο».
Τρίτος Μύθος
Εκείνη σπανίως σκέφτεται το σεξ, ενώ εσένα σου περνάει από το μυαλό κάθε 7 δευτερόλεπτα.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ: Σύμφωνα με επιστημονικά δεδομένα του Kinsey Institute, το ποσοστό των γυναικών που σκέφτεται το σεξ λιγότερο από μία φορά το μήνα είναι μόνο 14%. Στον αντίποδα βρίσκεται ένα 19%, που όχι μόνο το σκέφτεται κάθε μέρα, αλλά κάνει επανειλημμένες σεξουαλικές σκέψεις. Το 67% των γυναικών σκέφτεται το σεξ αρκετές φορές στη διάρκεια της εβδομάδας. Τα αντίστοιχα ποσοστά για τους άντρες είναι 4%, 43% και 54% αντίστοιχα. Παρόλο λοιπόν που δεν ισχύει ούτε το δικό σου αστρονομικό ρεκόρ των 7 δευτερολέπτων, αν την πετύχεις να κρυφογελάει, ενώ παρακολουθεί την αγαπημένη της δραματική σειρά στην τηλεόραση, δοκίμασε την τύχη σου. Ξεκίνα δίνοντας ένα φιλί και κόψε αντιδράσεις για τη συνέχεια.
Τέταρτος Μύθος
Αν το κάνετε στο νερό, δεν κινδυνεύει να μείνει έγκυος.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ:Μπορεί το ζεστό νερό (βλ. χαμάμ, τζακούζι και σία) να σκοτώνει αρκετούς από τους ζωηρούς κολυμβητές σου, όμως σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί μέθοδο αντισύλληψης. Αυτή είναι η επισήμανση του Jon L. Pryor, M.D., καθηγητή ουρολογικής χειρουργικής στο Πανεπιστήμιο της Μινεσότας. Ακόμα κι αν οι καυτές ιστορίες αποδυναμώνουν το σπέρμα σου, κανείς δεν σου εγγυάται ότι τα διψασμένα ωάριά της δεν θα κρατήσουν δέσμιο τον παίκτη σου.
Πέμπτος Μύθος
Για να την κάνεις τούρμπο στο κρεβάτι, αρκεί να της κάνεις το τραπέζι με στρείδια.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ: Μπορεί να σου το εκμυστηρεύτηκε ο παππούς σου ή να το άκουσες κάποια στιγμή στην τηλεόραση. Ωστόσο, μέχρι στιγμής, όπως λέει ο Pryor «δεν υπάρχει καμία επιστημονική έρευνα, που να επιβεβαιώνει ότι τα στρείδια έχουν αφροδισιακές ιδιότητες. Μπορούν όμως να λειτουργήσουν εκπληκτικά ως placebo». Οπότε, αν σου έχει πει ότι, με το που τρώει στρείδια, μύδια και τα συναφή, την πιάνει η όρεξη, μην της αποκαλύψεις την αλήθεια. Στρώσε τραπέζι για δύο και προετοιμάσου -αφού φάει- να πάρει πακέτο το επιδόρπιο στο κρεβάτι. 
Έκτος Μύθος
Αν κάνεις τακτικά self-service, καταλήγεις -αντί για το κρεβάτι της- στον καναπέ του οφθαλμίατρου.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ: «Το σόλο παιχνίδι είναι απαραίτητο για την υγεία σου όσο και το βούρτσισμα των δοντιών σου» τονίζει η κλινική σεξολόγος Gloria Brame. Μειώνεις τις πιθανότητες να εμφανίσεις καρκίνο προστάτη, ενώ χαλαρώνεις και βοηθάς στην ομαλή λειτουργία των ζωτικών οργάνων σου. Μία άλλη πτυχή της σόλο καριέρας είναι ότι δίνει τη λύση κι αν είσαι πρόωρος, καθώς σε κάνει να καταρρίπτεις παλιά ρεκόρ σου. Αντί να σταματήσεις εσύ το σπορ, μύησε εκείνη στα μυστικά του. Ετσι θα έχεις την ευκαιρία να δεις πώς παίζει στην έδρα της και θα προσφέρεις στο μέλλον ακόμα πιο δυνατές συγκινήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: