ΣΙΝΕ

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Το Alter θα γίνει Real tv;

Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν. Όπως και οι φήμες, που τις περισσότερες φορές είναι δύσκολο να τις διακρίνεις από τις πραγματικές πληροφορίες.
Μια τέτοια φήμη-πληροφορία λοιπόν, θέλει τον Νίκο Χατζηνικολάου να είναι εκείνος ο οποίος θα σηκώσει στις πλάτες του την επιχείρηση διάσωσης του Alter. Μόνο που, το κανάλι το οποίο βρίσκεται πλέον μια ανάσα από το λουκέτο, θα ονομάζεται… Real TV!
Η σχετική παραφιλολογία έχει ενταθεί το τελευταίο διάστημα, και στηρίζεται σε ορισμένα απλά και λογικά δεδομένα. Ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι το κεντρικό πρόσωπο του σταθμού, με προσωπικό κύρος και απήχηση στο τηλεοπτικό κοινό, που υπερέβαινε τα πεπερασμένα όρια της τηλεθέασης του Alter. Ένα δικό του… νεύμα, αρκεί για να συνασπισθούν γύρω του όλοι σχεδόν οι εργαζόμενοι του σταθμού, και να παρακινηθούν επενδυτές να στηρίξουν τη νέα προσπάθεια.
Παράλληλα, ο Νίκος Χατζηνικολάου, μετά την επιτυχία της Real News, και την απήχηση του Real Fm στο κοινό του ραδιοφώνου, έχει εδραιώσει πλέον τη θέση του στο σύστημα, διαμορφώνοντας τις προϋποθέσεις για τη δημιουργία ενός πανίσχυρου Ομίλου Media.

Δεν υπάρχουν σχόλια: