ΣΙΝΕ

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΟ ALTER !

Μόνο με χρήματα των μετόχων του σταθμού, μπορεί να υπάρξει καταβολή μισθών και δώρου Πάσχα στους εργαζόμενους του Alter. Αυτή είναι και η μοναδική περίπτωση να συνεχίσει το κανάλι να εκπέμπει πρόγραμμα, με την ελπίδα ότι θα βρεθεί κάποια βιώσιμη λύση!
Μετά την προχθεσινή συνάντηση του μεγαλομετόχου του Alter κ. Γιώργου Κουρή με τους εκπροσώπους της Τράπεζας Πειραιώς, οι εργαζόμενοι του σταθμού περιμένουν με κομμένη την ανάσα κάποια θετική εξελιξη.
Αργά χθες το βραδυ οι πληροφορίες ήθελαν τον κ. Σάλλα και τους συνεργάτες του να επιμένουν στην αρνητική απάντηση- που έτσι κι αλλιώς οι υπεύθυνοι του σταθμού την γνωρίζουν από την προηγούμενη εβδομάδα.
Αν και η επίσημη απάντηση της Τράπεζας δεν έχει ανακοινωθεί, τραπεζικοί κύκλοι έλεγαν χθες ότι κατάσταση οδηγείται σε αδιέξοδο! Κι αυτό γιατί ο κ. Σάλλας κρίνει ότι τα χρέη με τα οποία έχει φορτώσει τον σταθμό η διοίκησή του, καθιστούν απαγορευτική κάθε προσπάθεια διάσωσής του!
Δυστυχώς η ομάδα του διευθύνοντος συμβούλου του σταθμού συνεχίζει ακόμη και τώρα να κρύβει την αλήθεια από τους εργαζόμενους, αφήνοντάς τους έρμαια στην κάθε λογής "φημολογία"! Έτσι η πλευρά του κ. Γιαννίκου, παραμένει αμετακίνητη στην στάση της ότι "όποιος λέει πως ο σταθμός δεν έχει λύση, είναι εχθρός του και θέλει να τον κλείσει".
Μία αποψη που δυστυχώς βρίσκει πρόσφορο έδαφος σε πολλούς από τους 720 απελπισμένους υπαλλήλους του σταθμού, που μέσα στην απόγνωσή τους αρνούνται να δουν την μία και μοναδική αλήθεια: ο σταθμός είναι σε αδιέξοδο και περιμενει ένα θαύμα!
Ενδεικτικό του πόσο κακή εικόνα έχουν για την τραγικότητα της κατάστασης οι δημοσιογράφοι του Alter, είναι το γεγονός ότι στην χθεσινή τους συνέλευση -και ενώ ήδη όλοι οι παρουσιαστές έχουν κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου οτι τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα- εκείνοι διαφωνούσαν για το αν πρέπει να κάνουν ... επίσχεση ή απεργία!!
Ο Αντώνης Κανάκης για τα 500 εκατομμύρια χρέος του Alter
Στην υπόθεση του Alter αναφέρθηκε ο Αντωνης Κανάκης μέσα από την εκπομπή "Ραδιο Αρβύλα" και εξέφρασε την ελπίδα η υπόθεση του σταθμού να μην έχει την ίδια τύχη με όλα τα σκάνδαλα που συμβαίνουν σε αυτή τη χώρα!
Ο Αντώνης Κανάκης αφού εξέφρασε την συμπαράσταση του στους εργαζόμενους του σταθμού και στις οικογένειές του, είπε:
"Φοβόμαστε ότα το Alter, όπως όλα δείχνουν θα είναι το πρώτο τηλεοπτικό κανάλι που θα κλείσει! Και το ερώτημα είναι ποια λαμόγια έφαγαν τα λεφτά; Πώς γίνεται να χρεώσεις έναν σταθμό με 500 εκατομμύρια ευρώ όταν με συνετή διαχείριση θα μπορούσε να έχει και κέρδος; Ελπίζω να μάθουμε κάποτε και να μην έχει και η υπόθεση του Alter την ίδια κατάληξη με όλα τα σκάνδαλα σε αυτή τη χώρα"!
Μετά από αυτην την δημόσια τοποθέτηση, υποθέτουμε ότι από σήμερα θα μπει και ο Κανάκης στην λίστα των "κακών" που θέλουν να "κλείσει το Alter"!
Τι γίνεται τώρα!
Το μεγάλο ερώτημα που προκύπτει είναι αν ο κ. Κουρής έχει "σχεδιο Β" για το Alter ή μιλάμε πλέον για οριστικό τέλος!
Το newsbomb.gr, από την πρώτη στιγμή σας ενημερώνει γράφοντας την αλήθεια και μόνον αυτή για την υπόθεση του σταθμού! Η κατάσταση είναι σε αδιέξοδο, αλλά ακόμη και αυτήν την στιγμή δεν είμαστε εκείνοι που θα μιλήσουν για "τέλος"! Ευχόμαστε μέχρι και την τελευταία στιγμή να γίνει η μεγάλη ανατροπή από τον Γιώργο Κουρή!
Εξάλλου η ανακοίνωση της ελεύθερης τηλεόρασης (Alter) πριν από λίγη ώρα ότι θα δημοσιεύσει τον ισολογισμό του 2010 μέχρι τις 13 Μαΐου δείχνει ότι υπάρχει ακόμη μια «χαραμάδα» ελπίδας για τη σωτηρία του σταθμού
www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: