ΣΙΝΕ

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Beyonce: Οι πρώτες εικόνες από το νέο της clip!

Δυναμικό comeback ετοιμάζει η Beyonce αν κρίνουμε από τις πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα του νέου της video clip! Ο δίσκος της 29χρονης σταρ αναμένεται τον Ιούνιο, με το πρώτο του single να φέρει τον τίτλο «Girl» και να χαρακτηρίζεται ως «club banger».
Όπως φαίνεται στις εικόνες, η Queen Bee είναι ντυμένη βασίλισσα και κρατώντας μια κόκκινη σημαία εν μέσω των 200 χορευτριών και των 2 χορευτών που την πλαισιώνουν, ενώ σε άλλα πλάνα εμφανίζεται με ένα θεόστενο κίτρινο φόρεμα με σκίσιμο που αφήνει ακάλυπτο όλο της το πόδι και ψηλές μαύρες μπότες!
Την σκηνοθεσία του clip υπογράφει ο Francis Lawrence, σκηνοθέτης επίσης των «Bad Romance» της Lady Gaga και «Circus» της Britney Spears.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Beyonce μετέφερε τους χορευτές από την Αφρική στο Λος Άντζελες και η χορογραφία περιλαμβάνει κινήσεις από χορούς των ιθαγενών.
«Δεν είμαι κλεισμένη σε κουτί. Δεν είναι R&B, ούτε τυπικό ποπ, δεν είναι ροκ. Αγαπώ να τα ανακατεύω όλα μαζί στο δικό μου στυλ μουσικής», δήλωσε για το νέο της album η Beyonce, όταν ρωτήθηκε από το αμερικάνικο MTV.
Εκτός από την προετοιμασία του νέου clip, η 29χρονη τραγουδίστρια ασχολείται και με το remake του τραγουδιού της «Get Me Bodied», που θα «ντύσει» μουσικά μια καμπάνια κατά της παιδικής παχυσαρκίας, την οποία υποστηρίζει και η πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Michelle Obama.
Δείτε πλάνα και εικόνες από τα γυρίσματα του clip!

Δεν υπάρχουν σχόλια: