ΣΙΝΕ

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Ποιος και γιατί απειλεί την Αννίττα Πάνια;

Τις τελευταίες ημέρες η Αννίτα Πάνια έχει χάσει τον ύπνο της, μετά από επικοινωνία που είχε μαζί της κρατούμενος των φυλακών της, ο οποίος της τηλεφώνησε προειδοποιώντας την πως τόσο η ίδια, όσο και οι συνεργάτες της, θα πρέπει να προσέχουν από εδώ και πέρα!
Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Espresso», τα απειλητικά τηλεφωνήματα άρχισαν την προηγούμενη εβδομάδα, όταν άγνωστος επικοινώνησε με την παρουσιάστρια και της είπε ότι τηλεφωνεί από τις φυλακές.
Πρόκειται για έναν κρατούμενο αλβανικής υπηκοότητας που ζήτησε οικονομική στήριξη από την Αννίτα με όχι και τον καλύτερο τρόπο, με αποτέλεσμα εκείνη να αντιδράσει.
Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο κρατούμενος έθεσε τελεσίγραφο στην Αννίτα , λέγοντάς της πως αν δεν τον εξυπηρετήσει θα έχει κακά ξεμπερδέματα και επισημαίνοντας πως έχει γνωστούς εκτός φυλακής, οπότε θα πρέπει να ιδιαίτερα προσεκτική σε κάθε της κίνηση. «Σας παρακολουθούμε όπου κι αν βρίσκεστε, ακόμα και στο κανάλι. Θα το πληρώσετε πολύ ακριβά», φέρεται να είπε ο άγνωστος στην αρχισυντάκτρια της εκπομπής το βράδυ της Δευτέρας.
Τόσο η ίδια η Αννίτα, όσο και ο Νίκος Καρβέλας, είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι, ενώ έχουν επιστήσει την προσοχή και στην νταντά του τρίχρονου γιου τους, Ανδρέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: